Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Stiri si comunicate

Sesiune atestare națională AMCOR

29 Septembrie 2016



AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România) organizează, pe data de 11 noiembrie 2016, o nouă sesiune de atestare și reatestare națională a firmelor de consultanță înscrise în Asociație.
În prezent peste 80% dintre firmele de consultanță membre AMCOR au parcurs procedura de atestare/reatestare și dețin statutul de „membru atestat”. Conform statutului Asociației, art.5, parcurgerea procedurii de atestare/reatestare la termenele prevăzute este o condiție obligatorie pentru menținerea calității de membru.

Prezenta procedură de atestare/reatestare se adresează firmelor de consultanţă membre AMCOR, dar și persoanelor fizice autorizate, şi are ca rol profesionalizarea pieţei de consultanţă din România, procedura de atestare/reatestare fiind organizată după modelul asociaţiilor europene, membre în FEACO (peste 25 de asociaţii din Europa).
AMCOR este singura organizație din România care acordă un atestat profesional firmelor de consultanță și training în management, valabil 3 ani din momentul obținerii.

Procedura de atestare națională este disponibilă online, pe site-ul www.amcor.ro:
http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional/Cum-m-atest-naional.html
Termenul limită pentru plata taxei de examinare și pentru trimiterea dosarului în format electronic este 31 octombrie 2016. Vă rugăm să respectați aceste date pentru ca membrii comisiei de atestare națională să aibă timpul necesar pentru verificarea dosarelor.
La sesiune pot participa numai firmele și persoanele fizice autorizate care sunt înscrise în AMCOR.
Pentru detalii privind înscrierea în AMCOR și alte detalii referitoare la activitățile Asociației vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa office@amcor.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite