Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

A 9-a editie a Forumului Inovarii Bucuresti, 13-15 Octombrie 2016

11 Octombrie 2016



Romexpo, Pavilion Central, Salon Cupola, Bulevardul Marasti, no. 65-67, Bucuresti
web site: http://arott.ro/forum2016/


In zilele de 13-15 Octombrie, 2016, se organizeaza, sub patronajul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica si Inovare, a 9-a editie a Forumului Inovarii, la Bucuresti, Romexpo, in perioada TIB 2016.
Cunoașterea a devenit resursa-cheie de astăzi și obiectivul principal, pentru o dezvoltare durabilă. Pentru a crea valoare adaugata și prosperitate socială, cercetarea si inovarea trebuie să genereze cunoștințe sensibile la nevoile societății si la mediul economic, transferabile "exact unde trebuie si cand trebuie", prin soluții inovatoare pentru produse și procese.

Am lansat Forumul Inovarii cu scopul de a sprijini inovarea și cercetarea in în direcții noi, păstrând atentia cuvenita pe necesitățile și implicațiile practice pentru companii. Scopul Forumului este de a descoperi, dezvolta, și prezenta cele mai bune practici, solutii robuste, accesibile, aplicate în domeniul inovarii, competitivitatii, dezvoltarii și managementului inovarii. Dorim sa gasim solutiile prin care, mediul de afaceri împreună, cu cercetarea si inovarea creaza competitivitate.

O Conferinta pe tema SMART Specialization este sustinuta de experti internationali din Romania si Germania.
Cu ocazia forumului se va semna Acordul de Consortiu referitor la crearea " Aerospace Reghin", punct din Planul de Actiune 2016-2017 al Comisiei mixte Guvernamentale Romania - Baden Württemberg, de catre oficialitati din Germania si Romania. De asemenea se vor definitiva consortii si parteneriate, pentru a atrage noi proiecte in folosul mediului de afaceri si dezvoltarii regionale.

Dorim sa subliniem ca un numar important de experti relevanti in domeniu, de nivel international si-au aratat dorinta si interesul sa participe activ. Printre cei ce si-au aratat interesul sa participle amintim pe:
• Mihai Robert Dima, Presedinte ANCSI – Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Inovare.
• Wolfgang Wolf, Senator, CEO, Patronatul Baden Württemberg, Presedinte Consortiu Aerospace, Baden Württemberg, Membru la Comisiei Mixte Guvernamentale Romania - Baden Württemberg, Germany.
• Bernd Reichert, Comisia Europeana, Seful Unitatii “Instrumentul pentru IMM-uri, EASME, Agentia Executiva pentru IMM-uri,.
• Bogdan Ceobanu, Comisia Europeana, Ofiter de Politici, Directoratul General pentru Retele de Cominicare, Continut si Tehnologiif.
• Mihai Daraban, Presedinte, camera de Comert si Industrie a Romaniei i.
• Adrian Curaj, Presedinte UNESCO, Politici pentru Inovare Inaltul Reprezentant al Primului Ministru al Romaniei pentru dezvoltarea ecosistemelor bazate pe stiinta, inovare si antreprenoriat.
• Jonathan Loeffler, Director Executiv, Steinbeis-Europa-Zentrum, Germany.
• Olivier Vande Vyver, Director Operational Reteaua de Transfer Tehnologic Lieu, Belgia.
• Harry Yuklea, Director STEP Program, Technion, Israel
• Florin Nicolae Jianu, Presedinte , Consiliul national al Intreprinderilor Private Mici si Medii din Romania
• Marian Victor Popa, Coordonator Deutsche Bank Global Technology.
• Cristian Pârvan, Secretar General al Asociatiei Oamenilor de Afaceri.

Cu consideratie
Gabriel Vladut, Coordonator Forum



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite