Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson SureColor SC-S, prezentata la Dacora Challenge Days Transilvania 2016

14 Octombrie 2016



Epson a prezentat cea mai noua gamă de imprimante SureColor SC-S cu ecosolvent, dar și funcționalitățile imprimantei SC-F2000, în cadrul evenimentului Dacora Challenge Days Transilvania 2016. Lansată la nivel internațional la sediul din Marea Britanie al echipei de Formula 1 Mercedes AMG Petronas, noua gamă de imprimante de ultimă generație Epson SureColor-S include modelele SC-S80610, SC-S60610 si SC-S40610.

“La expoziția pe care am avut-o în București, au venit clienți din sudul țării și din Moldova. De data aceasta, ne propunem să prezentăm noile echipamente în Transilvania, o piață din ce în ce mai dinamică. Ne așteptăm ca aceste produse să aibă un impact mai puternic pe piața din România față de seria Epson SureColor SC-S lansată în 2012, având în vedere faptul că Dacora și Epson au devenit lideri în România pe segmentul ecosolvent și latex de 1,6 metri”
, a declarat Cornel Păuna, Managing Partner la Dacora.
Dedicată domeniului semnalisticii, sistemelor de afișaj și decorațiunilor interioare, cea mai nouă serie de imprimante large format de la Epson, SureColor SC-S80610, S60610, S40610, va arăta cum funcționează tehnologia Epson PrecisionCore care stă la baza procesului de imprimare. Tehnologia capului de imprimare PrecisionCore furnizează calitatea de top Epson la o viteză superioară. Inci cu inci, cipurile Epson de imprimare de mare rezoluţie reprezintă una dintre cele mai rapide tehnologii de imprimare cu jet de cerneală din lume. Elementele piezo PrecisionCore emit aproape 50.000 de jeturi pe secundă.
Un beneficiu al gamei îl reprezintă cernelurile cu ecosolvent care permit folosirea acestor imprimante inclusiv în apropierea spațiilor de birouri.

Echipamentele Epson destinate imprimării de mari dimensiuni sunt produse de top, echipate cu cele mai noi tehnologii Epson, pentru a oferi precizie şi calitate, indiferent de modul de utilizare. Evenimentul Dacora este un bun prilej de întâlnire pentru companiile care vor să-și lărgească gama de servicii, ori să-şi maximizeze în mod semnificativ capacitățile de producție și profiturile”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.
Noua gamă SureColor SC-S şi setul de cerneluri UltraChrome GS3 cu formulă nouă oferă așadar companiilor posibilitatea de a alege dintre mai multe imprimante cu 4 până la 11 culori (inclusiv alb şi metalic). Acestea vin la pachet cu profile de culoare pentru imprimarea materialelor transparente, backlit-film, materiale POS, autocolante pentru vehicule, tapet, hârtie foto, canvas, banner, textile şi au o productivitate de până la 95,3 m²/h. Pe lângă o reducere substanțială a prețului cernelii, furnizorii de servicii de imprimare vor beneficia de un consum de cerneală redus semnificativ în urma noii formule chimice din cerneala GS3. Rezultatul este o îmbunătățire substanțială a costului total de exploatare, în comparație cu alte opțiuni de imprimare de pe piață.
Pe de altă parte, modelul SureColor SC-F2000, o imprimantă „direct-to-garment”, este perfectă pentru imprimarea pe tricouri. Produsul imprimă un singur tricou ușor şi fiabil, în numai 27 de secunde oferind un consum redus de cerneală pentru o rentabilitate mare a investiției (ROI). SC-F2000 imprimă pe o gamă largă de suporturi şi pe o varietate de materiale textile, fiind livrată cu un software de design pentru a crea cu ușurință tricouri personalizate.
Gama de imprimante SureColor SC-S, dar și modelul SureColor SC-F2000 sunt ușor de utilizat și oferă imagini de o calitate excepțională.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite