Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

TP-Link aaduce soluții Wi-Fi și de networking pentru IMM-uri

14 Octombrie 2016



TP-Link a prezentat în cadrul evenimentului Internet & Mobile World 2016 pachete de soluții de rețelistică dedicate companiillor de dimensiuni medii si mici. In cadrul evenimentului, TP-Link a expus de la soluții Wi-Fi business, la switch-uri cu 48 de porturi, dispozitive Access Point de interior și exterior, dar și antene și routere profesionale.

În cadrul expoziției au fost prezentate soluțiile business Wi-Fi pentru interior Auranet, potrivite pentru proprietarii de pensiuni sau hosteluri. Software-ul TP-Link EAP Controller este livrat împreună cu echipamentul Enterprise Access Point – EAP și permite utilizatorilor să administreze cu ușurință sute de EAP-uri. IMM-urile pot astfel controla, administra și vizualiza întreaga rețea de la orice computer conectat, iar oaspeții și angajații hotelului se pot bucura de un semnal Wi-Fi fără întreruperi. Prețul unei soluții pornește de la 560 de euro. Soluția TP-Link Auranet poate fi configurată pentru un număr mai mare de camere (de exemplu: 3 etaje, 60 de camere, restaurant și 2 săli de conferință).

O alta categorie de solutii TP-Link prezentate au fost sistemele Pharos Wireless Broadband - Outdoor Wi-Fi se adresează companiilor mici și mijlocii care au nevoie să realizeze conexiuni în spații deschise – parcuri, terase şi spaţii publice -, dar și pentru cele care necesită conexiuni de tip LAN-to-LAN între sediul central și centre de producție, asigurând comunicare wireless pe distanțe de peste 20 de km, cu interferențe minime. Pachetul include soluțiile TP-Link Pharos (7 echipamente WBS210 și 7 antene TL-ANT2415MS) și pachetul Starter Outdoor Park Pharos (conexiune Point to Point la 2 km, 2 echipamente de exterior Access Point CPE510), cu prețuri care pornesc de la 135 de euro. Managementul soluției se face centralizat, prin aplicația Pharos, pentru toate echipamentele CPE şi WBS. Echipamentele Pharos dispun, de asemenea, de o protecție avansată împotriva trăsnetelor și carcase rezistente la intemperii, asigurând astfel funcționarea optimă chiar și în cele mai dificile condiții de mediu, temperaturi extreme (-30º până la +70º), trăsnete și descărcări electrostatice.
Toate soluțiile TP-Link adresate IMM-urilor sunt scalabile, ușor de instalat, configurat și administrat, cu un raport calitate-preț excelent, costurile fiind asumate o singură dată la achiziția echipamentelor EAP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite