Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon extinde seria de multifuncționale i-SENSYS

14 Octombrie 2016



Canon Europe anunta lansarea celor mai noi multifuncționale (MFP-uri) din gama i-SENSYS, seriile i-SENSYS MF230 și MF240, care vor înlocui seria de succes MF210 și premiata serie MF220. Noua gamă a fost construită pentru a ajuta partenerii să vină în întâmpinarea necesităților utilizatorilor casnici, ale companiilor mici și grupurilor de lucru care au nevoie de o soluție de lucru flexibilă și cu un consum îmbunătățit de energie. Cele șase MFP-uri mono – modelele i-SENSYS MF231, i-SENSYS MF232w, i-SENSYS MF237w, i-SENSYS MF244dw, i-SENSYS MF247dw și i-SESNYS MF249dw – includ o gamă largă de noi funcții, care le oferă partenerilor un dispozitiv foarte eficient de imprimare, și care poate fi integrat cu ușurință în fluxurile de lucru cu clienții deja existente.
Pe măsură ce tot mai multe companii solicită tehnologii ce pot fi utilizate “din mers”, noua gamă i-SENSYS le oferă partenerilor ocazia de a răspunde acestor nevoi ale clienților, folosind tehnologii mobile-ready precum Mopria (Android), Apple AirPrint, Google Cloud Print și aplicația de afaceri Canon PRINT. Seriile i-SENSYS MF230 și MF240 dispun și de o conectivitate Wi-Fi îmbunătățită. Acest lucru le permite utilizatorilor să se conecteze direct la imprimantă de pe smartphone-uri sau să se folosească de o conexiune de rețea, indiferent care variantă este mai convenabilă pentru angajați, vizitatori sau clienți.
Funcția MF Scan Utility a MFP-urilor i-SENSYS MF230 și MF240 oferă o abordare oportună și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru distribuția digitală, în timp ce i-SENSYS MF247dw și MF249dw țin pasul cu ritmul mediilor de lucru moderne, permițându-le clienților să scaneze și să trimită documente către o adresă e e-mail sau rețea, direct de pe aparat – fără să mai fie nevoie de un PC.
Imprimare și scanare fără probleme
Seriile i-SENSYS MF230 și MF240 sunt create pentru a optimiza și mai mult capabilitățile de administrare de la distanță. Managerii de IT pot beneficia de pe urma interfeței Remote User Interface* (RUI), optimizată pentru dispozitive mobile, care le poate extinde și mai mult capacitatea de a monitoriza și menține o flotă de aparate. Ajutând companiile să obțină o soluție administrată central, dispozitivele oferă acces la informații despre imprimante și le oferă partenerilor uneltele necesare pentru a oferi servicii cu valoare adăugată, de la diagnoza de la distanță până la livrarea bine sincronizată a toner-ului. În plus, seriile i-SENSYS MF230 și MF240 adoptă standardele de securitate ale industriei de profil, îmbunătățind compatibilitatea și permițând o integrare facilă în mediile de lucru de birou deja existente.
Îmbinând vitezele mari de imprimare monocromatică de 23 ppm ale seriei i-SENSYS MF230 și de 27 ppm ale seriei i-SENSYS MF240 cu o capacitate impresionantă de 250 de coli, cele mai recente multifuncționale Canon i-SENSYS pot produce imprimări de înaltă calitate, potrivite unei game largi de nevoi de afaceri. Alături de tehnologia Quick First-Print a seriilor i-SENSYS MF230 și MF240, care permite imprimarea aproape instantanee, seria i-SENSYS MF240 include și funcția de imprimare pe ambele fețe ale colii, pentru a crește și mai mult eficiența la birou.
Reducerea pierderilor energetice
Seriile i-SENSYS MF230 și MF240 au fost construite plecând de la ideea de sustenabilitate, ajutând la reducerea amprentei de carbon a companiilor la minimum. Modurile de economisire a energiei nu doar că reduc consumul, dar oferă și un nou raport ECO, pentru monitorizarea consumului de hârtie și energie. Pe lângă modurile Auto Off (Închidere automată) și Inactiv, gamele i-SENSYS MF230 și MF240 oferă acces la premiatul program de reciclare a cartușelor Canon, furnizând un mod ecologic de reciclare pentru cartușele All-in-One.
Anil Jagpal, European Marketing Manager la Canon Europe, a comentat: “Partenerii noștri au recunoscut necesitatea existenței unor dispozitive care să permită companiilor mici să facă trecerea la un mod de lucru flexibil, în mod sustenabil și cu creșterea productivității. Noile serii îmbunătățite i-SENSYS MF230 și MF240 nu doar că livrează distribuitorilor un produs competitiv, ci oferă și o experiență de imprimare fără dificultăți și eficientă ecologic, ce va asigura rezultate de o calitate înaltă de fiecare dată.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite