Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

MiVia se lanseaza in padure

14 Octombrie 2016



Mio Technology împreună cu MiVia - noua marcă de ceasuri sport şi brăţări fitness a grupului MiTAC ce se va lansa în noiembrie -, sunt sponsorii principali ai primei ediții a evenimentului MudRun România by MiVia. Produsele MiVia vor fi prezente pentru prima dată în România în cadrul evenimentului sportiv ce se va desfășura pe 15 octombrie, de la ora 10:00, în pădurea Snagov.

“Suntem încântați să sprijinim un astfel de eveniment și să încurajăm persoanele care vor să-și depășească limitele prin sport și să se distreze în același timp. Este o competiție inedită și sunt convins că vor fi multe persoane dornice să aibă această experiență. De asemenea, vrem ca oamenii să intre în contact cu noile produse MiVia, dar și cu dispozitivele Mio pentru a le descoperi utilitatea pentru acest gen de competiții”, a precizat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.
Evenimentul MudRun by MiVia presupune parcurgerea unui traseu de 15 kilometri, cu 30 de obstacole. Câștigătorii MudRun by MiVia care vor termina cursa cu mult noroi, vor primi premii oferite de MiVia şi Mio, mai exact trei brățări fitness MiVia Essential, care dispun de tehnologia NASA EMD. Totodată, în cadrul evenimentului, Mio va oferi ca premiu un navigator GPS de bicicletă Mio Cyclo200 și o cameră de acțiune Mio MiVue M560. Conceptul evenimentului este deja cunoscut în multe țări din Vestul Europei. Înscrierea la eveniment se poate face în sistem single sau pe echipe a cel puțin cinci participanți, direct pe site-ul . Locurile de participare sunt într-un număr limitat,.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite