Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Data Center >> Stiri si comunicate

Synotech a adus cele mai noi solutii pentru centrele date la Data Center Summer Fest 2016

14 Octombrie 2016



Infrastructuri digitale, soluții modulare pentru Data Centere, sisteme de fibră optică și tendințe de ultimă oră în domeniul managementului modern al unui Data Center au fost câteva dintre temele de interes prezente în prim-planul evenimentului "Data Center Summer Fest - Behind The Cloud 2016". Organizat de compania Synotech Global Services România, evenimentul aflat în acest an la cea de-a doua ediție le-a oferit celor peste 300 de participanți posibilitatea de a vizita spațiile de expunere indoor și outdoor pregătite de companii de top din domeniile proiectare şi execuţie Data Centere, infrastructuri de electroalimentare şi infrastructuri HVAC.

In cadrul evenimentului, specialiștii și profesioniștii participanți au putut afla cele mai noi soluții existente în domeniu, în cadrul prezentarilor susținute de reprezentanți ai unor lideri de piață, precum Emerson, Datacor, Fujitsu, APC/ Schneider, Best Tools, Smart Integrated Solutions, Eaton, Celesta, Kronect, Socomec, Nexans. Data Center Summer Fest a fost un succes încă de la prima ediție, care a reunit peste 300 de specialiști în domeniu și profesioniști în IT de la cele mai importante companii locale.
Synotech Global Services România, organizatorul evenimentului, este furnizor de soluții integrate pentru proiectare, execuție și intretinere spatii tehnice, având în portofoliu proiecte strategice implementate cu succes, precum și o experiență solidă și recomandări relevante din toate verticalele de business.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite