Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Bergerat Monnoyeur lanseaza in Romania programul: CAT 360° ADVANTAGE

17 Octombrie 2016



  • Soluţii de management a echipamentelor; Tehnologii; Garanţii personalizate; Soluţii de finanţare
Bergerat Monnoyeur, reprezentant exclusiv Caterpillar in Romania de peste 25 de ani si lider pe piata utilajelor de constructii (cifra de afaceri in 2015 de peste 50 mil. Euro), in linie cu "Impreuna construim viitorul – soluţii noi, inteligente!", anunţa lansarea programului CAT 360° ADVANTAGE pentru clientii din Romania.
Bauma 2016 - Munchen, cel mai mare targ dedicat utilajelor şi tehnologii pentru construcţii, a reprezentat momentul de lansare la nivel global al acestui program.

De ce CAT 360° ADVANTAGE?

 Combina solutiile de finantare, tehnologiile Caterpillar si serviciile post-vanzare pentru a imbunatati productivitatea santierelor si siguranta in exploatare, ajutand astfel clientii sa-si dezvolte afacerile intr-un mod durabil;
 Este adaptat fiecarui tip de utilaj si aplicatie;
 Are ca obiectiv principal monitorizarea si optimizarea TCO (Total Cost of Ownership) – avantaj client: economie de 5-10% in functie de utilaj, aplicatie si pachetul de solutii ales.

Practic, la achiziţionarea unui utilaj Cat nou, clientii beneficiaza de un pachet de solutii construit pentru a spori valoarea adaugata a utilajului respectiv. Avantajele includ: reducerea costurilor totale de exploatare, cresterea timpilor de functionare, minimizarea timpilor morti - si/sau sporirea profitabilitatii.
CAT 360° ADVANTAGE a fost creat şi implementat pentru a raspunde cerintelor partenerilor de afaceri (clienti) cu un pachet flexibil de solutii, care sa le ofere protectie, control si vizibilitate pe termen lung asupra afacerilor.
In Romania, in urma unui studiu intern, vom demara prima etapa a programului – STAGE A – care aduce in prim-plan 4 axe: EMSolutions (Management flota de utilaje), Garantii personalizate, Finantare si Tehnologii.

CAT 360° ADVANTAGE: Bronz, Argint sau Aur

Clienţii Bergerat Monnoyeur Romania pot beneficia de unul dintre cele trei pachete de solutii CAT 360° ADVANTAGE: Bronz, Argint sau Aur.
Cu ajutorul programului, clienţii vor putea sa:
 imbunataţeasca productivitatea utilajului printr-o mai buna coordonare a angajaţilor şi a intervalelor orare de lucru;
 primirea de recomandari de la experţi privind repararea şi intreţinerea utilajelor;
 monitorizarea poziţiei utilajelor şi a vitezei de deplasare/lucru;
 reducerea emisiilor şi a consumului de carburant.
Diferentele intre cele trei pachete sunt date, in principal, de perioada care se doreste a fi monitorizata din punct de vedere al costurilor totale de detinere/operare.

“In zilele noastre avantajul competitiv poate fi greu de menţinut. Industria se afla intr-o continua schimbare, fapt ce determina companiile sa gaseasca soluţii pentru a ramane performante şi profitabile. Programul CAT 360° ADVANTAGE a fost creat astfel incat sa raspunda cerintelor tehnice si financiare ale partenerilor noştri pentru a le oferi un plus de siguranţa şi de linişte. In funcţie de pachetul ales, Bergerat Monnoyeur Romania se va ocupa de servicii de intretinere şi suport, precum: inspectii, analize de fluide, intretinere preventiva efectuata pe santier, monitorizare preventiva si rapoarte informative automate. Acestea din urma, au rolul de a ajuta la gestionarea evoluţiei starii utilajelor si a modului de utilizare a acestora. In acest fel ajutam companiile sa işi securizeze profiturile operationale, sa termine la timp lucrarile şi sa ofere angajaţilor maximum de protecţie”, a declarat Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur Romania şi Republica Moldova.

Noile tehnologii castiga teren
Optional, prin programul CAT 360° ADVANTAGE clientii au posibilitatea de a beneficia de cele mai noi tehnologii Caterpillar:
 Cat GRADE si PAYLOAD lucreaza impreuna pentru a creste productivitatea si eficienta pe santier intr-o gama larga de aplicatii.
 Incarcatoarele frontale si excavatoarele din seria XE, datorita sistemelor inovative incorporate, ofera maxim de putere la cel mai mic consum de combustibil.

Produse eligibile

Bergerat Monnoyeur Romania a inclus in programul CAT 360° ADVANTAGE peste 30 de utilaje, oferind astfel clienţilor posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de produse. Printre modelele incluse se afla:

 buldozere – gama intre 15 si 25 de tone
 excavatoare pe şenile - gama intre 12 si 50 de tone
 excavatoare pe roţi - gama intre 12 si 50 de tone
 incarcatoare pe roţi – intre 3mc si 8mc
 camioane articulate – intre 20 si 40 de tone
 motogradere – gama completa.

Despre Bergerat Monnoyeur Romania si Grupul Monnoyeur
Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, este reprezentantul exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania si Republica Moldova. Leader de piata si promotor de solutii tehnice si financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul si prietenul dumneavoastra. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur gasiti la: www.bm-cat.ro
Grupul Monnoyeur ofera echipamente, servicii si consultanta pentru profesionistii din diverse domenii de activitate. Este prezent in Romania si prin companiile:
Eneria este specializata in soluţii de producere a energiei şi motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar in Romania, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte in diferite domenii de activitate.
IPSO AGRICULTURA, leader in distributia de utilaje agricole, este importator unic autorizat al maşinilor şi utilajelor John Deere, cu o gama completa de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat şi alte utilaje din aceeaşi categorie. Treptat Ipso a adaugat in portofoliul sau si alte marci de renume: Kuhn, Manitou, Bednar FMT, Perard.
SITECH Romania Construction Technology vine in intampinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale oferind intreaga gama de produse si solutii Trimble.
Mai multe detalii despre prezenta globala gasiti la: http://www.monnoyeur.com/



Tags: constructii

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite