Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cea mai mare expozitie de securitate incepe joi la Romexpo

18 Octombrie 2016



Editia 2016 a Romanian Security Fair, cel mai important important eveniment al industriei de securitate romanesti, incepe joi 20 Octombrie la RomExpo. Expoziția prezintă ofertele a 67 furnizori, pe o suprafata de peste 2500 mp. In cele trei zile, peste 3000 de persoane sunt asteptate sa vada si sa testeze cele mai noi si performate solutii din tehnologii anti-efracție, control acces, detecție si semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului supravechere video dar si sisteme mecanice si electromecanice de securitate. Vizitatorii au acces gratuit daca se inregistreaza pe site-ul http://romaniansecurityfair.ro/.

Romanian Security Fair se adresează unei plaje mari de clienți, de la companii care activeaza in zona infrastructurilor critice până la „consumatori casnici. Organizatorul expozitiei, Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) lanseaza programul „Protejeaza-ti locuinta si afacerea!Traieste in siguranta!” prin care urmareste sa creasca nivelul de securitate in randul populatiei.

Pentru profesionisti, targul aduce numeroase oportunitati de afaceri: implementatorii de sisteme de securitate iau contact cu cele mai relevante noutăți din domeniu, managerii de securitate ai organizațiilor pot identifica soluțiile adecvate obiectivelor, iar manageriii de achiziții pot negocia direct detaliile financiare ale tranzactiilor. Diversitatea si noutatea tehnologiilor prezentate si participarea din ce in ce mai mare din ultimii ani ne-au permis sa pozitionam Romanian Security Fair ca un eveniment de importanta regionala. Exista la momentul actual numeroase firme de securitate din tarile vecine: Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina etc, dar si din Polonia, Italia sau Coreea de Sud interesate de potentialul pietei romanesti, fie pentru a-si promova propriile solutii si servicii, fie pentru a achizitiona de la firmele locale produse care nu sunt prezente in tarile lor", afirma Liviu Mateescu, presedintele ARTS.

Derulata in perioada 20-22 Octombrie, Romanian Security Fair este o expozitie organizata de Asociatia Română de Tehnică de Securitate, organizație profesionala, autonoma, non-profit, neguvernamentala si apolitica, care reuneste specialisti din România din toate sferele tehnicii de securitate. Partenerul de eveniment este Romexpo S.A. , liderul industriei romanesti de targuri si expozitii iar managementul de eveniment este asigurat de ITS Events Management, companie specializata in organizarea de evenimente B2B si C2B, consultanta, management, sales administration, servicii tehnice & logistice pentru evenimente.

Pentru mai multe informatii
Claudia Bugeac
E-mail: claudia@itsevents.ro
Nr.. Tel: 0724.027.720



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite