Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon isi extinde oferta de multifunctionale monocrom pentru birourile mici

18 Octombrie 2016



Canon Europe a anunțat lansarea a șase noi imprimante multifuncționale (MFP-uri) monocrom pentru birouri mici. Seriile i-SENSYS MF230 și MF240, care includ modelele i-SENSYS MF231, i-SENSYS MF232w, i-SENSYS MF237w, i-SENSYS MF244dw, i-SENSYS MF247dw și i-SESNYS MF249dw, sunt create pentru a veni în întâmpinarea necesităților utilizatorilor casnici, ale companiilor mici și grupurilor de lucru, oferind o gamă de noi funcții dinamice pentru creșterea flexibilității, îmbunătățirea eficienței energetice și integrarea cu ușurință în fluxurile de lucru deja existente.

Multifuncționalele compacte vor înlocui seria i-SENSYS MF210 și premiata serie i-SENSYS MF220, fiind pline de noi funcții pentru optimizarea mediilor de lucru mici de birou. Îmbinând vitezele mari de imprimare monocromatică de 23 ppm ale seriei i-SENSYS MF230 și de 27 ppm ale seriei i-SENSYS MF240 cu o capacitate impresionantă de 250 de coli rezultă imprimări de înaltă calitate, potrivite unei game largi de nevoi de afaceri. Tehnologia Quick First-Print a noilor serii permite începerea imprimării într-o clipă, iar seria i-SENSYS MF240 include și funcția de imprimare pe ambele fețe ale colii, pentru a crește și mai mult eficiența la birou.
Lucrul flexibil a devenit și mai simplu – De la imprimările zilnice la copiere, scanare și fax, firmele își pot utiliza tabletele, laptopurile și PC-urile prin suport wireless, pentru tehnologii precum Mopria™(Android), Apple AirPrint, Google Cloud Print și aplicația de afaceri Canon PRINT. Seriile i-SENSYS MF230 și MF240 dispun și de o conectivitate Wi-Fi îmbunătățită. Acest lucru le permite utilizatorilor să se conecteze direct la imprimantă de pe smartphone-uri* sau să se folosească de o conexiune de rețea, indiferent care variantă este mai convenabilă. Funcția avansată MF Scan Utility, inclusă pe toate MFP-urile seriilor i-SENSYS MF230 și MF240, le permite utilizatorilor să scaneze și să creeze documente PDF cu funcție de căutare, să atașeze fișierele scanate la e-mail, și să trimită documentele scanate direct către anumite dispozitive conectate la cloud – oferind astfel o soluție oportună și eficientă pentru partajarea documentelor digitale. În plus, modelele i-SENSYS MF247dw și MF249dw țin pasul cu ritmul mediilor de lucru moderne, permițându-le clienților să scaneze și să trimită documente către o adresă e e-mail sau rețea, direct de pe aparat – fără să mai fie nevoie de un PC.
Imprimare și scanare fără probleme – Seriile i-SENSYS MF230 și MF240 sunt create pentru a optimiza și mai mult capabilitățile de administrare de la distanță. Atât angajații cât și administratorii de rețea pot beneficia de pe urma interfeței Remote User Interface (RUI) a imprimantelor, optimizată pentru dispozitive mobile, care poate fi accesată de pe smartphone, tabletă sau PC* prin intermediul unei interfețe de rețea HTML securizate. Ajutând companiile să obțină o soluție administrată central, interfața RUI oferă acces la informații despre imprimante și le oferă utilizatorilor uneltele necesare pentru a schimba setările de rețea, a instala agende de contacte și a verifica nivelurile de toner – totul de la distanță. În plus, seriile i-SENSYS MF230 și MF240 adoptă standardele de securitate ale industriei de profil, îmbunătățind compatibilitatea și permițând o integrare facilă în mediile de lucru de birou deja existente.
Reduceți pierderile energetice - Întrucât companiile cer tot mai mult practici etice de lucru, seriile i-SENSYS MF230 și MF240 au fost construite plecând de la ideea de sustenabilitate, ajutând la reducerea amprentei de carbon la minimum. Modurile de economisire a energiei reduc consumul, iar noul raport ECO oferă o analiză în timp real a consumului de hârtie și energie, oferind sfaturi pentru îmbunătățirea eficienței. Companiile pot profita de pe urma previzualizării faxurilor pe modelele i-SENSYS MF237w, MF247dw și MF249dw, ceea ce le permite utilizatorilor să previzualizeze și să șteargă faxurile nedorite prin intermediul funcției RUI. Pe lângă modurile Auto Off (Închidere automată) și Inactiv, gamele i-SENSYS MF230 și MF240 oferă acces la premiatul program de reciclare a cartușelor Canon, furnizând un mod ecologic de reciclare pentru cartușele All-in-One. În afara furnizării unei experiențe de imprimare de înaltă calitate, cu documente și imagini monocrome extraordinare, noile multifuncționale permit angajaților să înlocuiască personal cartușele goale de toner, fără costuri de mentenanță.
Anil Jagpal, European Marketing Manager la Canon Europe, a comentat: “Noile serii i-SENSYS MF230 și MF240 sunt gândite pentru a oferi o soluție simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru companii mici care doresc să-și dezvolte opțiunile de lucru flexibil, fără a-și crește amprenta de carbon. Noile dispozitive îmbină design-ul compact și elegant cu tehnologia mobilă, noul program Canon de reciclare și funcția ECO report, pentru ca firmele să poate integra cu ușurință noile sisteme în fluxurile de lucru deja existente, asigurând rezultate optime.
Seriile i-SENSYS MF230 și MF240 vor fi disponibile în toate birourile de vânzări Canon și la anumiți distribuitori din Europa începând cu luna noiembrie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite