Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Xerox a lansat solutia ECM DocuShare 7.0

18 Octombrie 2016



Xerox Romania a lasant Xerox DocuShare® 7.0, cea mai recenta versiune a platformei Enterprise Content Management (ECM) dezvoltata de companie. Solutia permite companiilor sa implementeze un mecanism performant de management al conţinutului pentru un control eficient al documentelor şi productivitate sporita.

”Xerox DocuShare 7.0 ajuta angajatii sa fie mai eficienti, concentrandu-se asupra intersectiei dintre oameni, procese si documente. Se creaza, astfel, fluxuri de lucru ce imbina digitalul cu analogicul, se elimina timpii morti si creste productivitatea generala a companiilor. In concluzie, timpul de consultare, revizuire si semnare a unui contract de catre mai multi actori in cadrul unui act administrativ-economic, de exemplu, se poate reduce cu cel putin 80%”, afirma Mihai Paraschiv, Business Solutions şi Partner Manager Xerox Romania
DocuShare 7.0 gestioneaza si stocheaza centralizat informatia la fata locului sau in cloud, facilitand colaborarea intre angajati, clienti si parteneri prin gasirea rapida a documentelor si punerea lor la lucru prin motorul puternic de gestionare a fluxurilor de business. Noua solutie se integreaza nativ cu ecosistemul de echipamente Xerox ConnectKey, documentele scanate putand fi, astfel, directionate automat catre fluxuri de lucru personalizate pe baza rolurilor si functiilor indeplinite in companie.
Peste 5.500 de companii din peste 90 de tari, inclusiv Romania, ce folosesc Xerox DocuShare, au observat beneficii remarcabile in utilizarea solutiei, printre care se numara:
• Reducerea cu până la 80% a timpului petrecut pentru găsirea informaţiilor
• Reducerea cu 50% a cheltuielilor operaţionale
• Câştiguri semnificative şi reducerea deşeurilor datorită unui consum mai mic de hârtie şi energie
• Recuperarea informaţiilor în caz de forţă majoră, în aşa fel încât acestea sunt mereu protejate şi accesibile
• Respectarea normelor legislative prin versionari si audituri cuprinzătoare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite