Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

TP-Link lansează noi Access Point-uri pentru IMM-uri

18 Octombrie 2016TP-Link lansează în cadrul GITEX 2016, cel mai mare târg de tehnologie din Orientul Mijlociu ce se derulează între 16 și 20 octombrie a.c. la Dubai, noi soluții indoor și outdoor adresate companiilor mici și mijlocii și furnizorilor de servicii de Internet wireless. Noile serii de soluții Wi-Fi indoor CAP Auranet includ dispozitivele Access Point CAP1750 și controlerul wireless AC500 care asigură rețelei o mai bună securitate și implementare mai ușoară. Soluțiile Auranet CAP se adresează mediilor business cum ar fi hoteluri, mall-uri, școli și birouri, indiferent de dimensiune, oferind o rețea accesibilă și sigură. Seriile CAP sunt printre cele mai cele mai versatile soluții Access Point disponibile pe piață.

Cu un aspect plăcut de corp de iluminat și un design practic care face ca montarea să se realizeze foarte ușor, seriile CAP Auranet se potrivesc oricărui interior. În plus, suportă PoE (Power over Ethernet) pentru a fi și mai ușor de instalat. Controlerul wireless AC500 este la fel de ușor de instalat, datorită designului rack-mountable pentru instalarea în rack-uri de 19 inch, alături de switch-uri. Controlerul wireless hardware asigură o administrare centralizată puternică, fără costuri suplimentare, la un nivel de securitate ridicat și funcționează independent de PC. Controlerul wireless AC500 oferă suport pentru până la 500 de echipamente CAP și oferă control în timp real și informații statistice pentru fiecare AP din rețea.
TP-Link prezintă la Gitex si noile serii de soluții wireless outdoor Pharos proiectate pentru a oferii acoperire wireless pe distanțe mari, și pentru conexiuni point-to-multipoint și pentru soluții de acoperire Wi-Fi outdoor. Acestea înlocuiesc conexiunile prin cablu pentru aplicații de rețea outdoor cu conexiuni wireless eficiente din punct de vedere al costurilor folosind echipamente WBS, CPE, diverse tipuri de antene externe și software de management centralizat. Cu ajutorul chipset-urilor de nivel enterprise Qualcomm, al antenelor cu câștig mare și al amplificatoarelor de mare putere, produsele din seria Pharos sunt concepute să maximizeze și să ofere transmisii wireless pe distanțe mari. Carcasa rezistentă la apă și sursa de alimentare PoE asigură performanță indiferent de condițiile meteo și rezistență la variații de temperatură de la -30°C la 70°C.
Echipamentele Pharos folosesc tehnologia proprietară MAXtream pentru a îmbunătăți performanța wireless a unei rețele de mari dimensiuni chiar și în cele mai aglomerate medii wireless. Pharos Control – software pentru management centralizat – le permite administratorilor să gestioneze toate dispozitivele din rețea, de pe orice PC, fără costuri suplimentare sau training. Funcții de bază precum depistarea dispozitivelor, monitorizarea lor, upgrade de firmware și mentenanța rețelei pot fi realizate de la distanță pentru a asigura cea mai bună calitate rețelei.
“Cu ajutorul noilor serii Pharos, furnizorii de servicii de Internet wireless pot asigura acces la Internet broadband pentru milioane de utilizatori. Astfel de soluții le dau furnizorilor libertatea de a se dezvolta pe o piață tot mai mare și cu o creștere tot mai accentuată”, a declarat Andy Chen, director TP-Link International.
Noile serii CAP Auranet vor fi disponibile în România din 2017.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite