Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Konica Minolta, prezenta al cincilea an consecutiv in cel mai important clasament mondial în materie de sustenabilitate

24 Octombrie 2016



Konica Minolta este inclusă al cincilea an consecutiv în Indexul Dow Jones Sustainability World (DJSI World) - cel mai important clasament în materie de sustenabilitate la nivel mondial, marcând recunoașterea performanțelor economice, de mediu și sociale ale companiei. Konica Minolta a fost listată, de asemenea, în indexul Dow Jones Sustainability Asia Pacific (DJSI Asia Pacific) pentru al optulea an la rând. În urma analizei criteriilor de sustenabilitate, Konica Minolta a obținut cele mai înalte scoruri în sectorul Computere & Periferice & Electronice Office, pentru al treilea an consecutiv. Compania a fost premiată pentru inițiativele economice, dar și pentru politica sa de mediu, strategia privind schimbările climatice, pentru sistemul informațional și de management.
DJSI World este principalul index internațional care evaluază performanța companiilor în ceea ce privește dezvoltarea sustenabilă. Anul acesta, din 2500 mari companii revizuite, doar 316 au fost incluse în DSJI World; dintre acestea, 26 sunt companii japoneze, printre care se numără și Konica Minolta. DJSI World este realizat de RobecoSAM, companie elvețiană de investiții sustenabile și S&P Dow Jones Indices din SUA. Indexul servește drept referință pentru investitorii preocupați de dezvoltare durabilă și de management-ul responsabilității sociale.
Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 25 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2015 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.
Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite