Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Reichle & De-Massari (R&M) inaugureaza reprezentanta din Romania

24 Iunie 2006



Lansarea biroului R&M Romania s-a desfasurat in prezenta reprezentantilor de prim rang ai companiei: Roland Kohler, Vice President Carrier, R&M Switzerland si Stefan J. Krumböck, General Manager, R&M GmbH Austria. Reprezentantul filialei din Austria, cea mai de succes componenta a grupului elvetian in 2005, isi propune ca si pe piata din Romania, R&M sa devina lider in furnizarea solutiilor de infrastructura prin adresarea clientilor care acorda o atentie speciala securitatii, performantei si longevitatii retelelor lor de date si telecomunicatii.


Echipa R&M Romania va fi coordonata de Cristina Deac, Reprezentative Office Manager, care a prezentat principalele linii de produse R&M introduse pe piata.


Stefan J Krumböck, General Manager R&M Austria de la infiintarea filialei si pana in prezent, isi propunere ca: “In viitor contributia acestei regiuni la profitul operational al intregului grup (aprox. 120,9 milioane de Euro in 2005) sa reprezinte aproximativ 10% pana in anul 2010”. Dl. Krumböck aprecieaza ca oportunitatile de vanzari majore in Romania sunt in sectorul public, telecomunicatii, enterprise. Printre potentialii clienti se numara companiile multinationale care acorda o importanta sporita securitatii, performantelor si fiabilitatii retelelor de date si telecom.


R&M ofera solutii orientate spre cerintele reale ale operatorilor de telecomunicatii. Aceste solutii includ o gama modulara de produse de cupru si fibra optica, solutii pentru topologii mixte necesare constructiei si expansiunii retelelor operatorilor de telecom. Solutiile R&M pentru „enterprise cabling“ sunt dezvoltate in baza principiului asigurarii conditiilor maxime de fiabilitate si securitate in realizarea retelelor integrate de voce, date, video, fibra optica pana la birou, si a aplicatiilor de automatizare pentru cladiri. Grupul R&M are sediul central in Elvetia fiind prezent in 16 tari prin birouri de reprezentante sau subsidiare. Cifra de afaceri (190 milioane CHF in 2005) urmeaza un trend ascendent, un procent de 75% fiind reprezentat de exporturi.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite