Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Xerox este lider pe piata serviciilor de management al fluxurilor de lucru cu documentele

02 Noiembrie 2016



Xerox a fost desemnat lider in raportul global pe 2016 realizat de IDC MarketScape privind serviciile de management al fluxurilor de lucru cu documentele.1 Este al saselea an in care Xerox detine pozitia de lider in rapoartele IDC MarketScape care includ serviciile de management al imprimarii si al documentelor, precum si management al fluxurilor de lucru cu documentele.

Xerox este unicul producator de echipamente de imprimare evaluat in cadrul raportului care are un segment de business dedicat fluxurilor de lucru cu documentele.Ofertele pentru automatizarea fluxurilor de lucrusunt o parte importanta a solutiilor de productivitate si de simplificare a proceselor de business oferite de companie. Acestea ii ajuta pe clienti sa evite blocajele si ineficienta aparute in managementul documentelor. Xerox continua sa isi optimizeze ofertele pentru automatizarea fluxurilor de lucru pentru o gama larga de industrii. Cele mai noi 29 de solutii sunt destinate unor industrii diverse precum servicii bancare pentru retail,productie,institutii guvernamentale,servicii de sanatatesi invatamant superior.
Imbunatatirile aduse portofoliului de servicii Xerox pentru managementul fluxurilor de lucru includ metodologia de evaluare a fluxului de lucru, modele adaptive pentru procese de business, procesarea inteligenta a documentelor, precum si revizuirea si recunoasterea formularelor. De exemplu, oferta Xerox privind managementul inteligent al proceselor de business (iBPM) aduce solutii scalabile si accelereaza dezvoltarea rapida de aplicatii, permitandu-le partenerilor si clientilor sa isi personalizeze proiectele.
Serviciile Xerox de management al fluxurilor de lucru ofera beneficii unei varietati de industrii si segmente de business din cadrul unei organizatii – de la reducerea consumului de hartie si micsorarea costurilor, la cresterea nivelului de productivitate al angajatilor si asigurarea securitatii datelor si documentelor”, spune Mike Feldman, presedinte, Large Enterprise Operations, Xerox.Faptul ca ocupam pozitia de lider de piata de multi ani este reprezentativ pentru cresterea noastra consecventa si adoptarea de solutii software si servicii care ofera beneficii reale clientilor nostri.”
In plus, Xerox continua sa isi extinda prezenta pe piata si portofoliul de soluții si servicii pentru fluxuri de lucru cu documentele prin intermediul parteneriatelor si achizitiilor. Cei mai importanti parteneri sunt Hyland Software pentru managementul de continut, Top Image Systems pentru zona de enterprise si Datawatch pentru analize sistemice.
Raportul ofera informatii referitoare la punctele tari ale Xerox, cum sunt:
• O strategie si un plan pentru fluxurile de lucru cu documentele foarte bine dezvoltate, incluzand proiecte de crestere prin intermediul parteneriatelor si achizitiilor;
• Active de baza care au in vedere o gama larga de aplicatii de business orizontale, precum si industrii verticale, pentru a aborda principalele piete strategice, cu potential de crestere - productie, servicii bancare si invatamant superior;
• Un portofoliu solid de servicii pentru fluxurile de lucru cu documentele care contine instrumente proprii de evaluare si colaborare.
Portofoliul de servicii Xerox pentru fluxuri de lucru cu documentele include, de asemenea, solutii pentru mai multe industrii, atat pentru partea de front-office, cat si back-office. Solutiile orizontale presupun creante, servicii de resurse umane pentru procesele de angajare si managementul dosarelor angajatilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite