Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Furnizori

Vodafone lanseaza Ready Business Score

02 Noiembrie 2016Vodafone Romania lanseaza Ready Business Score, un instrument inovator prin care companiile pot sa-si evalueze eficienta afacerilor in comparatie cu competitorii, precum si gradul de adaptare la noile tendinte tehnologice.
Companiile pot completa chestionarul online Ready Business Score pentru a obtine o analiza personalizata a afacerii, bazata pe nevoile sale pentru a-si creste eficienta. Aceasta analiza personalizata este insotita de un raport detaliat ce contine recomandari de solutii din trei arii importante pentru orice afacere: agilitate operationala, conectarea angajatilor si interactiunea cu clientii.
De asemenea, companiile au la dispozitie Ready Business Score la nivel national, platforma urmand sa fie completata cu studii de caz si informatii despre tendintele din diverse industrii, precum si Ready Business Score la nivel de industrie.
Lansam, in premiera pentru piata telecom din Romania, un instrument inovator pentru cele peste 660.000 de companii active in toata tara. Ready Business Score ne permite sa le oferim clientilor nostri informatii valoroase despre business-ul lor si solutii personalizate pentru a deveni mai eficienti si pentru a se putea adapta rapid la o piata in continua schimbare, cu ajutorul mobilitatii si al solutiilor digitale”, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.
Ready Business Score este cea mai noua componenta a platformei de comunicare Ready Business, lansate de Vodafone Romania in 2014. Noul instrument pentru companii este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfasoara in mediile TV, radio, online, OOH si print. Campania este construita cu ajutorul unor testimoniale realizate cu clienti ai Vodafone Romania care au implementat diverse solutii de telecomunicatii ce le-au permis sa fie in pas cu mediul de business dinamic in care activeaza.
Oferta Vodafone Romania de servicii dedicate companiilor se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si corporatiilor, si include solutii individuale de voce mobila, voce fixa si internet, precum si solutii integrate si servicii Machine to Machine. Recent, Vodafone a lansat si programul „Rezolvi din prima”, care pune la dispozitia clientilor un consultant dedicat care poate fi contactat direct pentru orice fel de solicitare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite