Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AMD colaboreaza cu Arka Media Works pentru o experienta VR uimitoare

02 Noiembrie 2016În cadrul Mumbai Film Festival organizat de Mumbai Academy of the Moving Image(MAMI), AMD a prezentat o nouă tehnologie care aduce la îndemâna tuturor lumea virtual reality și filmarea 360 printr-un instrument de captură VR echipat cu până la 32 de camere video și software video accelerat AMD. Utilizat împreună cu Radeon™ Pro Graphics, noua tehnologie este utilizată pentru a crea conținut în filmul Baahubali: The Conclusion, o producție realizată de SS Rajamouli ce va avea premiera pe 28 Aprilie 2017.
Pentru a crea o experiență cu adevărat imersivă, AMD a construit o nouă camera de captură VR - bb360cc – și un pachet software pentru filmare 360-de grade. bb360cc oferă previzualizare în timp real pentru conținut VR și poate utiliza până la 32 de camera video. Folosind suita AMD Project Loom, creatorii de continut video pot adopta rapid tehnici de filmare 360, reducând simțitor timpul necesar creării de efecte similare prin metode traditionale. Proiectul open source Project Loom va fi disponibil până la finele anului.
“AMD își respectă angajamentul de a aduce VR-ul mai aproape de utilizatori și acest lucru presupune inclusiv atragerea creatorilor de film pentru a produce conținut la calitate cinematografică într-o experiență VR,” a spus Raja Koduri, vicepreședinte și șef arhitect, Radeon Technologies Group, AMD.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite