Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

2 Centre de Date, 2 platforme Cloud

07 Noiembrie 2016



GTS Telecom detine si opereaza doua centre de date complet redundante ce pot functiona ca site-uri DR. Sunt situate la o distanta mai mare de 300 km, pe falii tectonice diferite (in Bucuresti si Cluj-Napoca).
Acestea sustin doua platforme cloud individuale, oferind redundanta si asigurand securitatea datelor.
Asiguram conectivitatea acestora prin reteaua proprie Ethernet si MPLS

Modul de operare
Ne mandrim cu un SLA operational de 100% de la lansarea fiecarui centru de date si garantam SLA contractual de 99,99% pentru serviciile de Cloud.
Acordam maxima atentie si efectuam mentenanta periodica a tuturor echipamentelor si sistemelor de siguranta si utilitare din centrele de date.
Asiguram asistenta tehnica 24/7/365 prin ingineri specializati DC.

Castigator EuroCloud 2016 !

Suita GTS Cloud este castigatoarea premiului EuroCloud Europe pentru " Cel mai bun serviciu cloud pentru piete orizontale ".
Redundanta la nivel fizic si al platformelor cloud si expertiza specialistilor GTS in designul si implementarea solutiilor de Disaster Recovery pentru clientii nostri au convins expertii EuroCloud.

Mediu de gazduire sigur, acreditat de ONJN
Din mai 2016 GTS detine acreditarea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc pentru activitatea de management si facilitati de gazduire pe platforma de jocuri. Licenta ONJN clasa a IIa raspunde cerintelor legale aplicabile clientilor nostri organizatori de jocuri de noroc, care utilizeaza centrele de date ale GTS din Bucuresti si Cluj-Napoca.

GTS este partener CISCO Premier
In calitate de client GTS Telecom beneficiati de acces la echipamentele, serviciile si suportul tehnic best-in-class furnizate de un lider mondial in domeniul IT, precum si de expertiza inginerilor nostri certificati CISCO.

Gama de servicii
Inginerii specialisti GTS va pot asista in designul, configurarea, mentenanta sau modificarile pentru:
Managed LAN (switch-uri /routere)
Managed Network Security (echipamente dedicate de securitate sau politici de securitate pe echipamente generice de tip server Linux/ router
Managed Servers (servere fizice sau virtuale).
Echipamentele pot fi gazduite fie in Centrele de date GTS, fie in locatiile Dvs. Garantia calitatii GTS

Departamentul IT se poate concentra doar pe prioritatile afacerii dumneavoastra, utilizand serviciile GTS Professional ITC:
• Experienta extinsa CISCO/ Juniper, prin specialisti certificati (inclusiv nivel CCIE)
• Capabilitatile de optimizare a solutiilor combinate de telecomunicatii si IT, prin expertiza reunita in aceste doua arii
• SPOC pentru serviciile telecom si Professional Services
• Garantarea contractuala a timpilor de remediere
• Serviciu Suport Clienti 24 x7.

Pentru mai multe detalii privind solutiile Disaster Recovery, Professional ITC Services sau cu privire la alte servicii aflate in portofoliul GTS Telecom va invitam sa contactati Account Managerul dumneavoastra.






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite