Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

IT Certifications: cariere care asigura succesul unei companii

24 Iunie 2006Principalele obiective vizate de managementul unei companii de succes in ceea ce priveste infrastructura IT sunt asigurarea unui anumit nivel al securitatii informatiilor, reducerea costurilor de administrare si suport tehnic pe fondul eficientizarii activitatii angajatilor in utilizarea serviciilor oferite de retea.
Viorel-Carbunaru
Obtinerea unei certificari IT (Microsoft, Adobe, BMC Software, Brocade Communications, Certifications International, Check Point, Cisco, CompTIA,IBM/ Lotus/Informix/Tivoli, ISS, Linux, Macromedia, Microsoft Business Solutions, MySQL, RSA Security, Sun Microsystems etc.) este cea mai elocventa dovada a standardului cunostintelor si abilitatilor tehnice detinute de un specialist, reprezentand criteriul de evaluare care atesta experienta si pregatirea necesare pentru a sustine obiectivele companiei. In plus, o certificare confera o serie de avantaje cum ar fi: discount pentru abonamentul anual si licentiere; acces la cele mai recente informatii tehnice despre produse; dreptul de a folosi logo-ul, diploma si cardul aferente, punandu-se astfel in valoare in fata partenerilor de afaceri si a clientilor; invitatii la conferinte, sesiuni tehnice si evenimente speciale (lansari de produse, promotii etc.)

Beneficiile companiilor care si-au certificat personalul din departamentul IT sunt evidente: cresterea productivitatii muncii si a calitatii produselor si serviciilor; cresterea satisfactiei clientilor si a partenerilor de afaceri; scaderea semnificativa a costurilor de suport tehnic si operare; implementarea unui criteriu de evaluare la angajari, promovari, recompense si planificarea carierei; optiuni de recalificare sau specializare a angajatilor prin accesul la noile tehnologii.

Pro Management a obtinut statutul de Microsoft Gold Certified Partner ca rezultat al recunoasterii competentelor sale tehnice si al permanentei preocupari pentru calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Microsoft Gold Certified Partner reprezinta cel mai inalt nivel de parteneriat cu Microsoft, confirmand profesionalismul, expertiza si competentele profesionale ale echipei de specialisti ai Pro Management, competente dobandite in urma participarii an de an a trainerilor nostri la sesiuni de cursuri si conferinte internationale. Obtinand statutul Microsoft Gold Certified Partner, Pro Management si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT&C, fiind cotat ca unul din cei mai importanti furnizori de educatie tehnica, solutii si servicii IT bazate pe tehnologiile Microsoft.

«Pro Management» este autorizat sa ofere solutii de instruire pentru specialistii IT prin cursurile oficiale sustinute numai de traineri certificati. Absolventii primesc certificate recunoscute international - dobandind cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare sustinerii cu succes a examenelor de certificare. Cursurile, laboratoarele si seminariile organizate de Pro Management sunt personalizate ca structura, durata, aplicatii practice, sau studii de caz, proiectate conform specificatiilor clientului, bazate pe nevoile reale ale acestuia, identificate in urma evaluarii performantelor si perspectivelor clientului, in scopul proiectarii solutiei de training adecvate pentru a-l face competitiv si eficient.

Cele mai solicitate cursuri IT adresate specialistilor sunt cele pentru obtinerea Certificarii “MCSE Security & Messaging, Microsoft Operation Manager, Systems Management Server, Data Base Management (programming and administering Microsoft SQL Server 2005), Enterprise Project Management, ERP&CRM-Microsoft Dynamics Navision 4.0, Enterprise Application Developement cu Visual Studio 2005, Business Inteligence cu SQL Server 2005.

Obiectivul fundamental al Pro Management ramane deplina satisfactie a clientului. Angajat total in stabilirea si atingerea standardelor de calitate capabile sa indeplineasca din toate punctele de vedere cerintele si asteptarile clientilor sai, Pro Management a implementat si aplica din 2004 sistemul de management al calitatii bazat pe cerintele standardului SR EN ISO 9001: 2001. In realizarea obiectivului declarat mizam pe expertiza tehnica ridicata a echipei Pro Management, motivarea personalului, planificarea obiectivelor companiei, instruirea continua a personalului si optimizarea proceselor tehnologice in vederea cresterii continue a standardului de calitate a serviciilor.

Pregateste-te pentru succes!Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
Margi
Important e sa-l conving pe patronul meu ca nu plec de la el dupa ce investeste 300-600 E in training. majoritatea te pun sa semnezi hartii ca stai un anumit timp dupa absolvire, nu toata lume e de acord... De exemplu, un priten dintr-o banca a absolvit CCNA (pe banii lui) si FNS (pe ai bancii) si CCNP idem si i-au marit salariul cu 30% sa nu plece afara... ;)
21 Iulie 2006, 09:52:20