Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Intracom Telecom sprijina Pactul European pentru Tineret

14 Decembrie 2016



Atena, Grecia - 12 decembrie 2016 - Intracom Telecom, un furnizor de sisteme si solutii de telecomunicații la nivel mondial, a carui subsidiara in Romania este compania INTRAROM, a anunțat astăzi angajamentul sau de a sprijini „Pactul European pentru Tineretului”( „the European Pact for Youth”), care vizează stimularea capacității de inserție profesională și a incluziunii tinerilor, precum și reducerea decalajului de competențe. Prin semnarea acestui pact, Intracom Telecom demonstrează dedicarea sa in directia crearii de stagii și noi de locuri de muncă.



„The European Pact 4 Youth” a fost inițiat de CSR Europe și Comisia Europeană în noiembrie 2015 avand scopul de a crea o cultură corectă și echitabilă a parteneriatului dintre comunitatea de business, educație și tineret în Europa, de a pregăti tinerii pentru locuri de muncă de calitate și comportament cetatenesc responsabil, precum și de a crea cel puțin 100.000 de noi posturi de stagiatura sau locuri de muncă entry level de bună calitate.
Intracom Telecom susține "the European Pact 4 Youth" și participă la grupul operativ, condus de CSR Hellas, în scopul de a coordona eforturile de creare a 2.000 de stagii de bună calitate în Grecia, in dorinta de a reduce decalajele de competențe și de a crea un nou cadru pentru stagii.

"Șomajul în rândul tinerilor rămâne una dintre cele mai presante provocări din Grecia și UE astăzi", a declarat Dl. M. Ahmed, Presedinte si CEO al Intracom Telecom, și a continuat: "Suntem onorați să fim membri ai „Pactului European pentru Tineret” și dorim să implicam expertiza noastră în domeniul IT&C in sprijinul educației și dezvoltarii tinerilor, precum și in sprijinul cercetarii științifice a acestora. "

Despre Intracom Telecom
Intracom Telecom este un furnizor global de sisteme şi soluţii de telecomunicaţii, care activează de peste 35 de ani pe piaţă. Societatea dezvoltă soluţii inovatoare în domeniile small-cell, transmisiuni wireless şi acces wireless de bandă largă, implementand cu succes în întreaga lume sistemele sale radio point-to-point şi point-to-multipoint bazate pe cele mai avansate tehnologii IP. Mai mult, Intracom Telecom oferă un portofoliu competitiv de soluţii software generatoare de venituri pentru operatorii telecom şi o gamă completă de servicii IT&C, concentrându-se inclusiv asupra unor domenii precum Big Data, reţele convergente sau cloud computing de tip privat, public sau guvernamental. Compania investeşte susţinut în activitatea de cercetare-dezvoltare, dezvoltând produse de ultimă generaţie şi soluţii integrate capabile să asigure indeplinirea cu succes a cerintele clienţilor - peste 100 în mai mult de 70 de ţări la acest moment au ales Intracom Telecom pentru tehnologiile sale de ultimă generaţie. Compania are peste 1.800 de angajaţi şi deţine subsidiare în Europa, Rusia şi CSI, Orientul Mijlociu şi Africa, Asia şi America de Nord. www.intracom-telecom.com.

Despre Intrarom
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 300 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite