Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Lansarea proiectului „Sistem modular integrat şi tehnologie pentru ecranare electromagnetică a incintelor în gama 100kHz-18GHz–SITEM“

14 Decembrie 2016



Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE–CA (INCDIE ICPE-CA) din Bucureşti, Splaiul Unirii, nr. 313, sector 3, anunţă începerea proiectului „Sistem modular integrat şi tehnologie pentru ecranare electromagnetică a incintelor în gama 100kHz-18GHz-SITEM”, proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare în calitate de Organism Intermediar (OI), în numele şi pentru Ministerul Fondurilor Europene (MFE) în calitate de Autoritate de Management (AM) pentru Programul Operaţional Competitivitate (POC) în cadrul Axei prioritare 1 – Cercetare, Dezvoltare Tehnologică şi Inovare (CDI) în sprijinul Competitivităţii Economice şi Dezvoltării Afacerilor, acţiunea 1.2.3. – Parteneriate pentru transfer de cunoştinţe.

Conform contractului de finanţare, valoarea totală a proiectului este de 9.070.631 lei. Valoarea eligibilă nerambursabilă acordată din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) este de 6.934.632,25 lei, iar valoarea eligibilă nerambursabilă acordată din bugetul naţional este 1.348.492,75 lei.

Proiectul se va implementa în Bucureşti, Splaiul Unirii, nr. 313, sector 3, perioada de implementare fiind de 48 luni.

Obiectivul general al proiectului este de a realiza un transfer de cunoştinţe în domeniul ecranării electromagnetice, inclusiv prin dezvoltarea unei tehnologii noi, performante, cu reale îmbunătăţiri şi reduceri de costuri pentru ecranarea electromagnetică a incintelor (camere, clădiri) deja existente sau în construcţie în domeniul 100kHz-18GHz, prin colaborare între instituţia de cercetare şi întreprinderile interesate pentru dezvoltarea competitivităţii economice.

Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate

Persoană de contact: Manager proiect Dr.ing. Mihai Bădic, tel: 021.3467231, Fax: 21.3468299, e-mail: mihai.badic@icpe-ca.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite