Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Data Center >> Stiri si comunicate

Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud simplifica adoptarea cloud-ului hibrid cu o nouă solutie de infrastructura hiperconvergenta

20 Februarie 2017Dell EMC a anunţat că platforma sa pentru cloud hibrid, Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud (EHC), va fi pentru prima dată disponibilă pe Dell EMC VxRail Appliances, platforma de infrastructură hiperconvergentă a companiei care a avut parte de o rată semnificativă de adoptare din partea pieţei, de la lansarea de anul trecut. Pe măsură ce organizaţiile se îndreaptă tot mai mult către cloud-ul hibrid care favorizează transformarea IT-ului şi adoptare de infrastructuri hiperconvergente (HCI – Hyper-Converged Infrastructure) pentru fluxurile de lucru critice, Dell EMC EHC pe VxRail permite organizaţiilor să pornească de la dimensiuni mici şi să crească pe măsură ce nevoia lor de servicii de cloud hibrid se extinde.

"Este limpede că firmele se îndreaptă către modele de cloud hibrid, de aceea sunt interesate să le ajutăm să-și simplifice construcţia şi gestionarea acestor medii, care în mod inevitabil includ stive cloud multiple, tehnologii de tip cross-cloud şi o combinaţie de cloud-uri în interiorul şi exteriorul sediilor acestor firme", a spus Chad Sakac, preşedinte Dell EMC Converged Platforms and Solutions Division. "Infrastructura hiperconvergentă s-a dovedit cu rapiditate eficientă pentru fluxurile de lucru cheie din centrele de date şi devine tot mai mult un răspuns pentru partea de cloud hibrid din interiorul sediilor companiilor. Adăugarea Dell EMC VxRail ca opţiune de infrastructură pentru Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud ne ajută la simplificarea cloud-ului hibrid pentru firmele de dimensiuni mai mici şi la extinderea gamei de clienţi".
Dell EMC VxRail Appliances, familia de produse HCI complet integrate, preconfigurate şi pretestate oferă singurele appliance-uri HCI din cadrul industriei bazate pe VMware vSAN™ fiind dezvoltate împreună cu VMware. De la lansarea de anul trecut, Dell EMC a vândut peste 8000 de noduri VxRail – ceea ce înseamnă peste 65 PB de stocare date şi 100.000 de nuclee de procesor – unui număr de peste 1000 de clienţi din zeci de verticale industriale dintr-un număr de 78 de ţări.
Soluţia Dell EMC EHC rulând pe VxRail ajută la satisfacerea cerinţelor în creştere ale clienţilor în privinţa unei soluţii revoluţionare de cloud hibrid bazată pe HCI. Firma de cercetare şi analiză 451 Research a consemnat în cadrul unui nou raport că trei din patru instalări de infrastructură hiperconvergentă se petrec în centrul principal de date al unei firme, iar cloud-ul hibrid reprezintă următoarea frontieră pentru HCI.

Dell EMC EHC este livrată ca o soluţie complet proiectată, integrată şi testată care permite unei organizaţii IT să livreze valoare adăugată mult mai rapid decât prin construirea unei infrastructuri proprii de cloud hibrid. EHC, care rulează pe VxRail, oferă clienţilor un cloud hibrid revoluţionar, optimizat pentru instalări de la 200 la 1000 de maşini virtuale, precum şi:
• Platformă optimizată pentru instalări de dimensiuni mai mici, care oferă o amprentă mai mică şi mai eficientă din punct de vedere al costurilor, dispunând de flexibilitate care permite un început de dimensiuni reduse şi o creştere pe măsura evoluţiei cerinţelor.
• Instalări simplificate, automate ale stivei software Enterprise Hybrid Cloud pe appliance-uri VxRail, care reduc timpii, costurile şi riscurile de instalare.
• Suport pe bază de abonament cu servicii profesionale care permit organizaţiilor să profite de cele mai noi îmbunătățiri ale EHC.
Un studiu al Evaluator Group demonstrează de ce cloud-ul hibrid este adevăratul model de cloud de ultimă generaţie. Scala economică elastică a cloud-ului public (care include Amazon Web Services, Azure, Google Cloud Engine şi altele) completează perfect fluxurile de lucru care se modifică în moduri necunoscute sau neaşteptate. Aşa cum arată raportul, pentru astfel de fluxuri de lucru care se vor intensifica în anii care vin, platformele HCI, simple şi eficiente din punct de vedere al costurilor, pot furniza un cost total de deţinere mai bun pentru jumătatea modelului de cloud hibrid existentă în interiorul sediului clientului.
Conform studiilor IDC, veniturile din portofoliul HCI de la Dell Technologies, care includ appliance-uri VxRail, sisteme VxRack şi seriile XC, au depăşit creşterea totală a pieţei HCI – una dintre pieţele IT cu cele mai mari creşteri – de mai bine de două ori şi reprezintă 28% din sistemele hiperconvergente vândute în trimestrul al treilea al anului 2016.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite