Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Luxoft achizitioneaza IntroPro

20 Februarie 2017



Luxoft Holding, furnizori de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, a achiziționat IntroPro, o firmă de consultanță în inginerie, specializată în dezvoltarea arhitecturilor de tip enterprise și embedded software. IntroPro deține o vastă experiență în dezvoltare, testare și QA, întreținere și servicii gestionate pentru livrarea de conținut și de management axate în mod special pe TV, media și industria de divertisment.

Suntem bucuroși să anunțăm extinderea familiei Luxoft prin achiziția IntroPro. IntroPro este o completare importantă a ofertei noastre de servicii în segmentul Telecom și Media. Într-o economie bazată pe preferințele consumatorilor, furnizorii trebuie să livreze conținut audio-video la prețuri accesibile, transferabil între dispozitive și accesibil oriunde și oricând. Credem că prin capacitatea ei tehnologică, echipa de ingineri a IntroPro aduce un plus de valoare oricărui furnizor de conținut media, care caută să se diferențieze pe o piață aflată în continuă schimbare. Odată cu această achiziție, oferta noastra de servicii se extinde prin preluarea de know how substanțial de la IntroPro, lider în soluții de livrare și distribuție a tehnologiilor video de înaltă calitate pe canale multiple", a declarat Dmitri Loschinin, Președinte și CEO Luxoft.
Peste 90% din veniturile IntroPro sunt generate de sectorul de telecomunicații/mass-media, compania deservind mai mulți clienți „blue chip” cu sediul în America de Nord. IntroPro lucrează alături de profesioniști experimentați în birourile sale din Statele Unite și cu ajutorul unor specialiști din Ucraina. Ofertele complementare de servicii ale IntroPro și Luxoft au la bază servicii de dezvoltare software competitive pentru dispozitivele de decodare operabile în cloud și dispozitivele de livrare de conținut.
"Suntem bucuroși să intrăm în echipa Luxoft și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună la dezvoltarea de servicii digitale moderne. Avem convingerea că accesul nostru la platformele globale de livrare ale Luxoft și la centrele lor de excelență ne va ajuta în demersul de a prelua angajamente strategice tot mai mari", a declarat Ivan Dianov, CEO IntroPro.
În colaborarea lor, cele două companii vor folosi capabilitățile Centrelor de Excelență ale Luxoft în DevOps, Cloud și Big Data și experiența IntroPro în zonele de management de conținut, management al abonaților și big data analytics.



Tags: Luxoft, IntroPro

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite