Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Data Center >> Stiri si comunicate

Schneider Electric, lider în domeniul sistemelor de management al infrastructurii centrelor de date

20 Februarie 2017



Schneider Electric a fost desemnat de Gartner, pentru al treilea an consecutiv, drept lider în Managementul Infrastructurii Centrelor de Date (DCIM), în cadrul raportului Magic Quadrant pentru suita de software StruxureWare for Data Centers. Această distincție subliniază abilitatea companiei de a livra o suită de soluții DCIM integrată, flexibilă și inovatoare, fapt demonstrat de lansarea noilor suite cloud și de colocare de la începutul anului trecut.

Forțele emergente, cum ar fi Internet of Things, convergența, everything-as-a-service și cloud, influențează nivelul de complexitate al centrelor de date și costurile. Pentru a te asigura că centrele de date produc un ROI maxim – indiferent de mediu – operațiunile trebuie să fie flexibile, conectate, inteligente și în strânsă legătură cu datele colectate”, a declaratKim Povlsen, vice-preşedinte și director general, Digital Services & Data Center Software, Schneider Electric. "Suntem de părere că desemnarea noastră pentru a treia oară drept lider in DCIM în raportul Magic Quadrant al celor de la Gartner arată importanța suitei DCIM a Schneider Electric, incluzând aici recent lansatele StruxureOn şi StruxureWare Data Center Operation 8.0. Aceste soluții valorifică puterea IoT și fac legătura între IT și dispozitive, punând la dispoziția managerilor centrelor de date o mai mare vizibilitate asupra activelor, abilități de planificare a capacităților, funcționalitatea de management a riscului și funcționalitatea de mentenanță predictivă, necesare pentru creșterea eficienței și fiabilității.”
Procesul de evaluare al celor de la Gartner se bazează pe 15 criterii care țin cont de implementarea ideilor și de abilitățile de execuție. Cu StruxureWare for Data Centers de la Schneider Electric, utilizatorii pot monitoriza și analiza cu mai multă ușurință infrastructura, pentru a menține integritatea centrului de date, reducând riscul de nefuncționare și costurile de mentenanță, în timp ce cresc și optimizează performanța operațională.
Suita StruxureWare for Data Centers a Schneider Electric permite o eficiență maximă pe tot parcursul funcționării centrului de date, de la design și structură, la operațiuni, evaluare și planificare, pentru furnizorii de servicii de colocare și pentru companie. StruxureOn, un serviciu digital care conectează infrastructura fizică a centrelor de date cu cloud-ul Schneider Electric, permite vizualizarea în timp real a performanței și cerințelor de mentenanță ale sistemului prin intermediul unei aplicații mobile și utilizează metode de analiză bazate pe datele colectate pentru a avertiza proactiv în legătură cu eventualele defecțiuni, îmbunătățind în mod fundamental capacitatea de a deservi echipamentele critice înainte de a exista o problemă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite