Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Rezultate preliminare Bittnet pe 2016: creștere cu 36% a cifrei de afaceri

20 Februarie 2017Bittnet anunță parcursul pe Bursa de Valori București în anul 2016, când a înregistrat o creștere cu 36% a cifrei de afaceri față de 2015. Totodată, capitalizarea companiei a crescut de aproape trei ori, de la 7,7 până la 21,4 milioane de lei. Veniturile din training IT au depășit 1,2 milioane euro, cu aproximativ 2.500 de studenți în 2016, confirmând poziția de lider pe această piață, așa cum se arată în raportul publicat de către companie pe site-ul BVB. Totodată, Bittnet a implementat peste 270 proiecte de integrare în 2016, față de 174 în 2015, inclusiv mai multe proiecte de migrare în cloud a infrastructurii unor companii din mediul online.

Cel mai important lucru pentru noi în 2016 a fost că am reușit să marcăm trecerea către o companie de dimensiune medie, care a reușit să crească și să se dezvolte constant pe principii solide de business. Noi prețuim o cultură organizațională bazată pe valori precum onestitate, transparență și flexibilitate, în condiții de performanță și competență și ne bucurăm de parteneriate cu jucători importanți din piață“, a declarat Mihai Logofătu, CEO Bittnet.
Expertiza Bittnet în zona de training IT a fost consolidată în timp prin obținerea unor certificări importante, cum ar fi statutul de Cisco Learning Partner, Microsoft Silver Learning Partner, Amazon Web Services Learning Partner, sau Oracle Authrorized Education Center. Compania a pregătit peste 15.000 de cursanți de-a lungul timpului, însumând circa 50.000 de ore de training IT. Totodată, în 2016 au fost reînnoite parteneriatele cu Microsoft, Amazon Web Services (devenind, în 2016, Amazon Web Services Consulting Partner), Citrix, APMG și Cisco (atingând, astfel, cel mai înalt nivel de parteneriat cu vendorul - Cisco Certified Gold Partner pe zona de integrare servicii).
Considerăm că și pentru 2017 tendințele identificate în ultimii doi ani - cloud-ul, securitatea cibernetică și soluțiile integrate vor continua să fie sursa de creştere a afacerii. Intenţionăm să ne concentrăm eforturile şi resursele pentru a fi printre cei mai relevanţi parteneri de IT pe aceste arii de expertiză. Atenția noastră va continua să fie concentrată spre oferirea de servicii cu valoare adăugată sporită, cum ar fi consultanţă şi migrare către cloud, asigurarea securităţii soluţiilor informatice şi oferirea de soluţii IT în regim de «managed services»“, a declarat Cristian Logofătu, CFO Bittnet, privind planurile de viitor ale companiei.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite