Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

PC-urile MAGUAY pot fi acum configurate cu SSD-urile de īnaltă performanță SAMSUNG

06 Martie 2017București, 1 martie 2017 – Maguay, cel mai important producător autohton de servere și PC-uri, prezintă noile opțiuni de configurare a PC-urilor sale: SSD-urile Samsung V-NAND.
În cadrul evenimentului Samsung ce a avut loc ieri, 28 februarie 2017, Maguay a prezentat câteva modele din portofoliul său, echipate cu noile SSD-uri de înaltă performanță, de la Samsung. Pe lângă sistemele de joc, construite special pentru acest eveniment, Maguay GamePower SE – Core i5-7400, 8 GB DDR4 și GeForce GTX 1060 - au mai fost prezentate:
• Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99, cel mai nou procesor Intel din gama Extreme, cea mai dorită placă video a momentului, GeForce GTX 1080 și un performant SSD NVMe Samsung 960 PRO de 1 TB;
Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor de desktop și 2 plăci video GeForce GTX 980M în SLi, ideal pentru VR (realitate virtuală), cu un preț extrem de competitiv pentru categoria sa de produs și multiple opțiuni de configurare a unităților de stocare – până la 4 SSD-uri sau 2 SSD-uri și 2 HDD-uri.
Maguay PowerStation X1.E5, o stație de lucru profesională bazată pe procesorul Intel® Xeon E5-2620v4, 32 GB RAM, QUADRO M2000 și SSD V-NAND SAMSUNG 850 PRO.
Era firesc ca în sistemele de înaltă performanță pe care Maguay le fabrică să-și facă loc și cele mai performante SSD-uri ale momentului, produse de Samsung. Am oferit întotdeauna opțiuni multiple clienților noștri, acoperind cu succes orice categorie de utilizator, la cel mai bun raport preț/performanță și cu un TCO corect. Sistemele Maguay nu au fost niciodată cel mai mic preț, dar l-au avut întotdeauna pe cel mai bun.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Întreaga gamă de PC-uri Maguay poate fi configurată cu SSD-uri Samsung de ultimă generație, de la modele de 120 GB, ideale pentru un boost de performanță în aplicațiile uzuale și până la cele de 4 TB, destinate celor mai exigente sarcini computaționale. Detalii pe www.maguay.ro.

Despre Maguay
Maguay este cel mai important producător român de PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, în ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producător român de servere - fiind singurul producător român din Top 5 Server vendors.
În 2012 compania Maguay a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.
Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil să implementeze și să livreze „la cheie” soluții informatice hardware și software cu asigurarea unor servicii și suport de calitate.
Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software.
Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 și este certificată de TUV Thüringen.

Informații complete despre gama de produse ofertată: www.maguay.ro.
Pentru informații suplimentare vă rugăm contactați:
Mihaela Iorgulescu
Marketing Specialist, Maguay Impex SRL
marketing@maguay.ro
Tel: +40 21 210-3809
www.maguay.roParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite