Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Intracom Telecom Stabileste un Parteneriat Strategic cu Nour Smart Solutions

15 Martie 2017



Pentru furnizarea unor solutii inovatoare de conectivitate și unor servicii cu valoare adăugata în Orientului Mijlociu si Africa
Atena, Grecia- 13 martie – 2017: Intracom Telecom, furnizor mondial de sisteme și soluții de telecomunicații, a carui subsidiara in Romania este INTRAROM, a anunțat astăzi semnarea unui acord de parteneriat strategic cu Nour Smart Solutions, filiala a furnizorului de solutii de comunicații de date, NourNet, si in acelasi timp divizie specializata in integrare de sisteme a Nour Communications, bratul telecom al Astra Group. Scopul acestui parteneriat este de a oferi solutii inovatoare de conectivitate și servicii de continut cu valoare adaugata catre hoteluri, ansambluri rezidențiale și furnizorii de servicii din regiunea MEA.
Mai precis, Intracom Telecom va livra si opera platforma sa de servicii video multi-screen fs| cdn ™ Anywhere, ce permite furnizarea de conținut video interactiv de înaltă calitate pentru televizoare și dispozitive inteligente. Noile functionalitati vor completa serviciile deja existente de comunicatii si conectivitate, conturandu-se astfel un pachet complet de servicii ce va fi oferit de Nour Smart Soluțions clietilor sai. Primii beneficiari ai acestui nou sistem ce faciliteaza livrarea unui numar mare de canale HD si a unor servicii cu valoare adaugata de tip “on-demand”, vor fi locuitorii unui complex rezidential de lux din Regatul Arabiei Saudite.
Este demn de remarcat faptul că Intracom Telecom are o experiență de lungă durată în implementarea de servicii video catre mai mult de 40 de furnizori de servicii telecom și operatori de cablu, precum și catre ansambluri rezidentiale din America de Nord și Europa.



Dl Sotiris Bithas
, Director de Marketing al Diviziei Telco-Software a Intracom Telecom, a comentat: "Suntem incantati sa lansam acest parteneriat strategic cu Nour Smart Solutions, pentru a putea introduce in regiune o oferta comuna de servicii inovatoare de conectivitate și de livrare de conținut. Intracom Telecom va contribui la acest parteneriat cu expertiza sa globala în livrarea de servicii video precum și a altor tehnologii de ultimă oră, permițând astfel companiei Nour Smart Solutions sa exceleze în piața serviciilor din aceasta regiune."
Dl. Raed Taha, Director General al Nour Smart Solutions, a mentionat : "Într-adevăr, suntem foarte încântați să punem bazele unui parteneriat strategic cu Intracom Telecom. Combinand experienta Nour Smar Solutions in maximizarea avantajelor tehnologice pentru beneficiul clientilor sai, cu solutiile tehnice oferite de Intracom Telecom, ne vom putea exinde cu success si in alte piete din regiune”.

Despre Nour Smart Solutions

Nour Smart Solution (NSS) este subsidiara strategică globală a NourNet. Infiintata pentru a adresa cererea în creștere de soluții smart, NSS oferă o multitudine de soluții la cheie. Acestea includ in-Building Solutions (IBS), WiFi, RFID, Sistem de localizare Real Time (RTLS) și soluții IoT. Toate soluțiile NSS sunt susținute 24x7 de serviciile administrate de NourNet.
NourNet este furnizorul de servicii convergente (CSP) cu cea mai rapidă creștere din Arabia Saudita. Centrele noastre de rețea și date opereaza 60% din tranzacțiile bancare ale regatului și 45% din tranzacțiile de retail. 30% din polițele de asigurare vândute și 40% din aprovizionarea cu alimente în Regat utilizeaza centrul de date si retea al Nour Net.

Despre Intrarom
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 250 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.

Information for news editors: Magda Mischie – Marketing & Communications Manager
Phone: +40.21.20.40.960; Email: magdam@intrarom.ro, www.intrarom.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite