Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Know-how-ul romānesc īn marketing cucerește piața globală de IT&C

16 Martie 2017



NNC Services, companie de consultanță în marketing B2B anunță deschiderea unui nou centru de servicii care va deservi, din Varșovia, piața locală și central-europeană. Astfel, compania românească deschide cel de-al treilea sediu pe o piață externă, ea desfășurându-și activitatea în prezent și în Viena (Austria) și Boston (SUA), pe lângă cele două birouri din România.


.
NNC Services își întărește astfel poziția pe piața europeană și decide să vină în întâmpinarea nevoilor clienților din Polonia ca răspuns la solicitările locale constante de servicii de consultanță în marketing B2B, mai ales din sectorul IT&C .

Compania românească de consultanță dezvoltă un nou centru operațional pe piața poloneză

Compania cu acționariat în totalitate românesc decide să facă acest pas în contextul în care există o convergență a celor două piețe, iar ultimii ani au marcat o evoluție similară a domeniului de IT&C. Această expansiune apare la un an de la încheierea unui parteneriat strategic între Fundația Pro Progressio din Polonia și NNC Services pentru lansarea comună a platformei OutsourcingPortal.ro, ce deține un rol important în susținerea actorilor industriei de outsourcing din România.

Relația strânsă cu furnizorii polonezi a început încă din 2012, când a fost încheiat primul proiect de servicii de generare de leaduri pentru unul dintre cei mai mari furnizori de servicii SAP din Polonia, iar în prezent reunește un portofoliu complex de clienți importanți din zona IT&C.

Dezvoltarea regională, o strategie a NNC Services în contextul convergenței europene este un demers pe care NNC și-l asumă pentru următorii ani în condițiile în care modelul său de business este unic în regiune.

Pentru primul an de activitate pe plan local, compania vizează extinderea portofoliului de clienți și a numărului de angajați pe piața din Polonia și poziţionarea între primii 15 jucători din piaţa de profil, principalele avantaje ale NNC Services fiind gama completă de servicii de marketing B2B și experiența de peste 10 ani în susținerea jucătorilor IT&C europeni.

"Piaţa din Polonia are un potenţial enorm de creştere şi este extrem de competitivă, motiv pentru care suntem conştienţi că un distribuitor modern trebuie să depăşească modelele de afaceri tradiţionale şi să le ofere furnizorilor şi partenerilor săi o vastă susţinere în promovarea vânzărilor şi în dezvoltarea soluţiilor IT complete. Tocmai de aceea plănuim să ne extindem operațiunile firmei în zonă. Suntem deschizători de drumuri și avem experiența și expertiza necesară pentru a crește semnificativ pe o piață cu care colaborăm de mai bine de 5 ani și dorim să dezvoltăm în continuare proiecte scalabile pentru această piață. Am decis să venim mai aproape de clienții noștri, să luăm pulsul zilnic la mediul de business local și să acționăm în consecință. Noul centru va deveni un model de excelență pentru NNC, datorită planului nostru ambițios de a face schimb de know-how ce ne va permite să ne îndeplinim cu o capacitate și mai mare obiectivele noastre de afaceri”, declară Loredana Niculae, CEO NNC Services.

Noul sediu din Varșovia al companiei se află în Lumen Office Building, una dintre cele mai faimoase clădiri de afaceri ale capitalei poloneze, situate pe str. Złota la nr. 59.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite