Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

”Smart Education & Training- Pregatiţi pentru oraşe inteligente”, București

20 Aprilie 2017





Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS), Organizaţia Română pentru Implementarea Sistemelor Inteligente de Transport (ITS), Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) şi ITS Events Management
organizeaza împreună, anual, incepand cu 2015 primele ediții ale expo-conferinţei naționale „SMART CITIES OF ROMANIA”. Evenimentul a reunit prin tematică toate segmentele care alcătuiesc orașul inteligent și a înregistrat în fiecare an o audienţă semnificativă de peste 500 de participanţi.

Sub sigla Smart Cities of Romania am decis organizarea în anul 2017 a expo-conferinței specializate:
”Smart Education & Training- Pregatiţi pentru oraşe inteligente”, București, 22 mai 2017, la SNSPA.

Organizăm acest eveniment pornind de la convingerea că România își poate crește considerabil perfomanța economică și socială dacă pe termen lung își corelează politica educațională cu cerințele domeniilor de specializare inteligentă. Conferința „Smart Education & Training” deschide calea unor dezbateri de substanță între principalii actori care influențează acest proces: universități, ministere de profil, Administrația Prezidențială, companii private și publice din ITC, energie și utilități.Pe termen lung este nevoie de orientarea sistemului de învăţământ către specializări legate de „smart city”, iar pe termen scurt se impune derularea unor programe intense de training pentru angajaţii Administraţiei Publice Centrale şi Locale sau ai altor tipuri de organizaţii.

În calitate de organizatori ai expo-conferinței „Smart Education & Training” va invitam sa fiti PARTENER al evenimentului si sa participați la lucrările conferinţei in PANELUL II - Administrația Publică și Nativii digitali.

Profile profesionale si competente in Smart city.
Pentru inscriere in audienta accesati http://romaniasmartcities.ro/scor-education-training/inregistrare/



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite