Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Amazon, Financial Times, MIT, Allianz Ventures, NVIDIA și SAP isi trimit speakerii la Techsylvania

07 Iunie 2017




Accenture, partener oficial al Hackathon-ului din această ediție.

Lista partenerilor continuă cu companii inovatoare, care vor fi prezente la eveniment: Telenav, Yopeso, Bosch, Halcyon Mobile, Macadamian, Continental, Crossover, Novis Plaza, Emerson, Betfair Romania Development (part of Paddy Power Betfair Group), TP-Link, Yardi, SDL, Bitdefender, EIT Digital, Microsoft, Laurentiu, Laurentiu and Associates, Pentalog, Always Stay Creative, Modus Create, Transferwise, Vodafone, Pitech+Plus și RodeApps.

Despre Techsylvania


Techsylvania este un eveniment destinat tuturor pasionaților din lumea IT, tehnologiei și a business-ului, creat în urmă cu patru ani de către Oana Petruș și Vlad Ciurca. Scopul acestui eveniment este de a deveni un liant între comunitățile locale și cele mai noi tehnologii și tendințe, dar și de a crea oportunități de networking cu cei mai influenți oameni din industria IT. Numărul participanților la eveniment se mărește anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 1,300 de participanți, dovedind astfel că este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din România și din Europa de Est.

De-a lungul celor trei ediții au pășit pe scenă peste 100 speakeri de top, internaționali și locali, fondatori și investitori. Dintre aceștia, 35 au fondat companii care împreună valorează mai mult de $4.36 mld., iar suma fondurilor tuturor investitorilor participanți depășește $6.34 mld.



Tags: tehnologie, ITC

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite