Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Studiu Epson: Companiile din Romānia deţin, īn medie, 5,5 imprimante

29 Iunie 2017




Cel mai folosit tip de imprimante sunt cele laser color (62%), urmat de imprimantele laser alb-negru (55%), imprimantele color cu jet de cerneală (53%) şi imprimantele alb-negru cu jet de cerneală (34%).

Studiul a fost realizat în perioada octombrie 2016 - ianuarie 2017, la cererea Epson Europe. În România, studiul a fost realizat pe un eșantion de 100 de respondenți, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani. Majoritatea respondenților sunt angajați în sectorul privat, în companii din București și au poziții de middle-management.

-Final-
Note

Despre Epson


Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală, până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 72.000 de angajaţi în 88 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi
desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.
http://global.epson.com/

Despre Epson Europe
Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.750 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2016 au fost de 1,7 miliarde de euro.
http://www.epson.ro
Programul „Viziunea ecologică 2050”
http://eco.epson.com/



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite