Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

5 motive pentru a participa la SMART CITIES OF ROMANIA 2017

03 August 2017




Cea de a treia editie a evenimentului SMART CITIES OF ROMANIA ofera reprezentantilor administratiei publice locale si centrale oportunitatea de a fi la curent cu cele mai noi masuri legislative si de a avea acces la resurse de competente si experiente relevante in domeniul proiectelor "smart".

In ultimii doi-trei ani, numarul localitatilor din Romania care au lansat proiecte si initiative de tip "smart" a crescut. Beneficiile probate deja fac din ce in ce mai atractiva oferta tehnologica, insa transpunerea in practica a conceptului de "oras inteligent" necesita din partea administratiilor publice locale abilitati si competente specifice. SMART CITIES OF ROMANIA 2017 vine in sprijinul acestora, ajutandu-le sa ia decizii in cunostinta de cauza si sa faca alegeri care sa raspunda nevoilor reale ale comunitatilor pe care le reprezinta.

Cea de a treia editie a expo-conferintei nationale dedicata oraselor inteligente din Romania (care se va desfasura pe 10-11 octombrie 2017, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sub egida Senatului Romaniei) ofera reprezentantilor municipalitatilor locale oportunitati importante:

1. Sunteti la curent cu noutatile din domeniu - Schimbarile frecvente din zona mecanismelor de finantare, a initiativelor legislative, a standardelor si reglementarilor in domeniu obliga adminstratiile publice sa isi adapteze continuu initiativele "smart" la noile cerinte. SMART CITIES OF ROMANIA 2017 va da posibilitatea nu doar de a fi la curent cu cele mai noi si relevante schimbari in aceste domenii, ci si de a intelege care este impactul real al acestora. Mai mult, evenimentul din acest an include si un workshop dedicat achizitiilor publice in proiectele Smart City, la care vor participa juristi, consultanti si specialisti in domeniul achizitiilor publice.
2. Aveti acces la modele de bune practici
- Initiativele "smart" genereaza o serie de provocari specifice, care nu tin doar de tehnologie, ci acopera de la zona managementului de proiect si a resurselor umane, pana la cea a identificarii surselor si de finantare. Participand la SMART CITIES OF ROMANIA 2017, aveti posibilitatea de a afla direct de la actorii implicati in proiecte locale importante care sunt solutiile pe care le-au folosit si ce rezultate concrete au obtinut.
3. Vedeti la lucru solutii confirmate deja in piata
- Oferta tehnologica adresata oraselor care vor sa acceada la statutul "smart" se imbogateste anual cu zeci de noi produse. SMART CITIES OF ROMANIA 2017 va ofera oportunitatea de a fi informati nu doar despre cele mai noi produse in domeniu, ci si de a vedea la lucru in spatiul expozitional solutii consacrate, cu numeroase implementari la activ si rezultate confirmate. Mai mult, interactionand direct cu specialistii in domeniu, aflati cum pot fi personalizate solutiile si produsele prezentate astfel incat sa raspunda optim cerintelor specifice comunitatii dvs.
4. Identificati noi parteneri de dezvoltare
- Selectia atenta a proiectelor "smart" prezentate si a companiilor private invitate ofera garantia ca la SMART CITIES OF ROMANIA 2017 veti intalni organizatii cu produse competitive, cu experienta solida si o buna reputatie in piata, care va pot sustine dezvoltarea tehnologica pe termen lung.
5. Consolidati relatiile de colaborare
- Prin structura sa interactiva, SMART CITIES OF ROMANIA 2017 faciliteaza networking-ul, atat in cadrul conferintei si al spatiului expozitional, cat si al galei festive care incheie evenimentul. Evenimentul reprezinta prilejul optim de a intari relatiile de colaborare si schimburile de experienta pe care le aveti cu partenerii din mediul privat si din sectorul public.

Ca si celelalte doua editii anterioare, evenimentul SMART CITIES OF ROMANIA 2017 este astfel structurat incat sa actioneze ca un catalizator al viitoarelor "orase inteligente". Conferinta va reuni si in acest an reprezentati ai: ● Comisiei Europene; ● Administratiei Prezidentiale; ● Guvernului Romaniei; ● Administratiei publice centrale si locale; ● Organizatiilor cu rol in reglementarea domeniilor conexe; ● Mediului universitar; ● Companiilor cu proiecte relevante in domeniul oraselor inteligente.

La editiile anterioare ale evenimentului au participat: 27 de institutii publice; 10 asociatii profesionale, antreprenoriale si patronale; 30 de companii internationale si locale; peste 1.000 de specialisti din administratia publica, energie si utilitati, transport si logistica, IT&C, planificare urbana, arhitectura, constructii, consultanta financiara, mediu universitar, cercetare-dezvoltare etc.

SMART CITIES OF ROMANIA 2017 face parte din ciclul de expo-conferinte nationale organizat de catre Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Organizatia Romana pentru Implementarea Sistemelor Inteligente de Transport (ITS SA), Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) si ITS Events Management.

INREGISTRARE INCEPAND CU DATA DE 15 IULIE 2017
INREGISTRARE






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite