Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Noi instrumente pentru analiza imediată a aparaturii și pentru colaborare la nivelul platformelor de producție

22 August 2017  • Ofertele dau mai multe competențe forței de muncă la nivelul platformei, susțin echipele pentru o detectare mai rapidă a defecțiunilor

Aparatele inteligente au creat conexiuni în toate operațiunile industriale, având potențialul de a oferi mai multă competență lucrătorilor de la nivelul platformei sau repartizați. Pentru mulți producători care trec printr-o transformare digitală, aceste instrumente moderne pot necesita prea mult timp pentru implementare, cu prea multe investiții necesare pentru a descifra și livra datele relevante către angajații care le folosesc.

Rockwell Automation ajută echipele de la nivelul platformei să ia decizii mai bune și mai rapide cu dispozitivul de analiză pentru aparate FactoryTalk și cu o aplicație FactoryTalk TeamONE Standard Edition. Aceste oferte disponibile necesită o configurare minimală și pot ajuta la rezolvarea mai rapidă a problemelor comune de mentenanță, ceea ce menține riscul de întreruperi neplanificate la minimum. Dispozitivul și aplicația ajută rapid la îmbunătățirea timpului de reacție pentru echipele de mentenanță și îi asistă pe cei care iau decizii cu date analitice pentru sănătate și diagnoză pentru sistemele și aparatele industriale.

“Aceste oferte au fost construite cu scopul principal de a ușura utilizarea”, a spus Michael Pantaleano, manager afaceri la nivel global, Rockwell Automation. “Am lucrat îndeaproape cu clienții noștri pentru aceste soluții, dovedind că o aplicație disponibilă instant și un dispozitiv de analiză scalabil ce funcționează neconvențional pot livra valoare imediată. La Rockwell Automation, ne-am angajat să construim instrumente care sunt abordabile pentru echipele actuale ale clienților noștri. Aceste două oferte noi ajută echipele de mentenanță să descopere cu ușurință care este starea aparatelor lor și să colaboreze mai bine în contextul unor informații detaliate”.

Aceste oferte sunt unele dintre primele oferte cu abonament de la Rockwell Automation. Pentru a simplifica și mai mult procesul de adaptare, este folosit un nou portal e-commerce pentru a administra noile oferte. Toate ofertele și administrarea lor poate avea loc într-un singur portal cu autoservire.

Aplicația FactoryTalk TeamONE
Vizând reducerea timpului mediu pentru reparații (MTTR), Rockwell Automation publică o nouă ediție, denumită Standard Edition, a aplicației FactoryTalk TeamONE. Noua ediție are în plus un modul de alarmă, permițând echipelor să colaboreze având detaliile unei alarme în timp real. Aceasta dă utilizatorilor capacitatea de a vizualiza cu ușurință toate alarmele active. De asemenea, ei pot vizualiza, distribui și publica detalii noi, ajutând la o mai bună colaborare între echipe prin adăugarea contextului la informațiile alarmei. Alarmele care necesită acțiune imediată pot fi distribuite unor membri specifici ai echipelor sau pot fi publicate pentru întreaga echipă pentru administrare și rezolvare în grup.O caracteristică smart, aplicația FactoryTalk TeamONE nu necesită server, gateway aparat la cloud sau setări IT pentru ca producătorii să-și dea seama de valoarea sa, care se extinde pe măsură ce aceștia trec prin transformarea digitală. Aplicația este în acest moment disponibilă în Apple App Store și Google Play, iar un cont de utilizator nou se poate face doar în câteva minute.

Noua Standard Edition este pe bază de abonament plătit anual și oferă caracteristici mai detaliate față de cele din aplicația gratuită. Lansată în 2016, aplicația FactoryTalk TeamONE Free Edition oferă date aproape instantanee legate de incidente și aparatură pentru echipele de mentenanță de la nivelul platformei care includ ingineri, raderi și IT-iști. Ediția gratuită elimină barierele în colaborarea echipelor industriale și rezolvă rapid probleme cu date contextualizate la nivelul platformei precum tendințe și statutul aparatelor. Modulele în această ediție gratuită includ Incident, Statul Aparat, Panou echipă, Baza de informații, Avizier, Chat și Tendințe. În cadrul aplicației FactoryTalk TeamONE clienții pot chiar să beneficieze de o combinație de utilizatori ai ediției gratuite și ai celei cu abonament în echipele proprii.

Dispozitivul de Analiză pentru Aparate FactoryTalk
Analiza pentru Aparate FactoryTalk este un dispozitiv rezistent ce ajută la evitarea întreruperilor costisitoare și la îmbunătățirea productivității identificând proactiv starea aparatelor. Necesitând doar o conexiune electrică și la rețeaua locală a sistemului de control, dispozitivul începe să furnizeze date analitice în câteva minute.

După ce conexiunile sunt realizate, aplicația detectează aparatele automatizate din rețea fără întreruperea performanței. În acel moment, echipele de la nivelul platformei primesc acces la apeluri specifice la acțiune, afișaje instant ale aparatelor și un robot de chat avansat pe bază de învățare automatizată, acestea fiind toate disponibile în cadrul dispozitivului. Dispozitivul învață ce este important pentru utilizatori analizând continuu aparatele din rețea și oferind recomandări pentru a ajuta echipele de mentenanță și de ingineri să împiedice întreruperile neplanificate și să repare sistemele mai repede.Tags: automatizare

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite