Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Noi instrumente pentru analiza imediată a aparaturii și pentru colaborare la nivelul platformelor de producție

22 August 2017




“Clienții noștri încearcă să-și dea seama cum să facă primii pași către datele analitice și către Internetul Obiectelor din domeniul industrial”, a spus Pantaleano. “Această aplicație este un început excelent pentru călătoria lor, cu rezultate tangibile ce îi pot ajuta pe clienții noștri în câteva minute”.

Dispozitivul de Analiză pentru Aparate FactoryTalk poate detecta și poate face o analiză de bază pentru orice aparat EtherNet/IP. Dispozitivul are și date analitice detaliate pentru peste 2000 de aparate Allen-Bradley. Primul an de abonament este inclus pentru fiecare dispozitiv. Următoarele abonamente sunt încurajate pentru ca clienții să primească, progresiv, date analitice actualizate, opțiuni și asistență pentru aparat, inclus pentru aparate ale terților.

Despre Rockwell Automation
Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), cea mai mare companie din lume dedicată automatizării industriale și informației, ajută clienții să devină mai productivi, iar lumea să devină mai durabilă. Cu sediul în Milwaukee, Wisconsin, Rockwell Automation are aproximativ 22 000 de angajați ce deservesc clienți din peste 80 de țări.



Tags: automatizare

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite