Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Madalin Teodosescu, presedintele Asociatiei Oraselor: “Ne dorim o strategie smart coordonata la nivel national”

06 Septembrie 2017



ZCOM

Madalin Teodosescu, presedintele Asociatiei Oraselor:
“Ne dorim o strategie smart coordonata la nivel national”

„Smart City” a devenit o tema dezbatuta intens in spatiul public in ultimul timp, dar abordata cu reticenta de catre edilii oraselor mici si mijlocii. Exista, ce-i drept, si exceptii, dar progresele sunt inca timde. In opinia presedintelui Asociatiei Oraselor din Romania, Madalin Teodosescu, principalii catalizatori ai revolutiei „smart” la nivel local ar putea fi o strategie coordonata la nivel national, parteneriatele public-privat si programele de finantare europene.

Din ce in ce mai multe orase din Romania incep sa isi manifeste interesul pentru proiectele “smart”, insa nu foarte multe si depasesc stadiul de intentie. Cum sprijina asociatia dvs. astfel de initiative? AOR a raspuns intotdeauna pozitiv initiativelor de tip “smart”, tocmai pentru ca vrem sa fim la curent cu oportunitatile tehnologice.

Totodata va reamintim ca editia 2017 a conferintei SmartCities of Romania are loc pe 10-11 octombrie la JW Marriot Bucharest Grand Hotel. Pentru pogramul complet si inregistrare accesati pagina evenimentului.


Urmariti paginile noastre de LinkedIn si FaceBook.

VA RUGAM SA CONFIRMATI PARTICIPAREA



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite