Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Expoziția IEAS 2017: Companii de top din energie și automatizări īntre 19 și 22 septembrie la Palatul Parlamentului

13 Septembrie 2017Între 19 și 22 septembrie va avea loc cea de a XIII a ediție a expoziției tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. Cel mai important eveniment tehnic din România dedicat industriilor energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor propune în 2017 o agendă dinamică ce include workshop-uri și sesiuni de business networking.Expoziția tehnică IEAS 2017 se desfășoară în sălile Unirii, Take Ionescu și I.C. Brătianu și aduce împreună 80 de expozanți într-un spațiu de peste 3600 de metri pătrați. Ediția din 2017 a IEAS a atras companii importante din Polonia, Cehia, Italia, Koreea, China, Olanda și Spania. Printre expozanți se numără Phoenix Contact, Lapp Kabel, Eaton, Schneider Electric, Mitsubishi Electric și General Cable. Lista completă a expozanților IEAS este disponibilă aici http://www.ieas.ro/en/.

IEAS 2017 va fi și gazda primei ediții a Târgului Național de Energie AFEER, desfășurat în sala I.C. Brătianu. Vor participa: CEZ, Complexul Energetic Oltenia, Electrica, ENEL, EON, MET și Tinmar.

Vizitatorii au acces la cele mai noi informații din zona roboticii, a tehnologiilor smart și a aplicațiilor digitale, în timp ce companiile pot accesa noi oportunități de afaceri. Vor fi prezente în cadrul expoziției IEAS 2017 și asociații profesionale importante din domeniul energiei și al construcțiilor printre care se numără Centrul Român al Energiei, Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România și Federația Patronatelor Societăților din Construcții.În cadrul evenimentului IEAS vor participa în calitate de expozanți și patru universități: Universitatea Tehnică de Construcții București, Universitatea Valahia, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Politehnica București.

Partenerii ediției 2017 a IEAS sunt Phoenix Contact, Mitsubishi Electric și Schneider Electric. Accesul în cadrul expoziției și evenimentelor IEAS 2017 se face pe bază de invitație. Înregistrați-vă și câștigați Business Passportul IEAS! http://www.ieas.ro/en/business-passport/Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite