Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

n Romnia sau n străinătate: unde aleg să meargă la studii tinerii romni

21 Septembrie 2017Peste 11.000 români optează pentru studiile în străinătate în fiecare an, fiind atrași de mediul academic internațional, de modalitățile de predare diferite, dar și de latura practică a cursurilor.
Potrivit datelor furnizate de UNESCO Higher Education Statistics, în ultimii 2 ani, numărul celor care aleg programe de studiu în străinătate a crescut cu 6 procente. Începând cu anul academic 2017, peste 35.000 de români au statut de studenți internaționali, 90% dintre ei fiind înscriși la universităţi din Europa. Aceste date poziționează România pe locul 5 în topul țărilor din Uniunea Europeană cu cei mai mulți studenți care învață în străinătate, după Germania, Franța, Italia și Grecia.

România sau străinătate?
Cifrele par copleşitoare, însă potrivit statisticilor realizate de către organizatorii RIUF- The Romanian International University Fair tot mai mulţi tineri români caută atât programe de studiu în România, cât şi în străinătate. Dintre vizitatorii care au participat la RIUF, în ultimii 2 ani (aproximativ 44.000 tineri), 37% sunt decişi să urmeze un program de studiu în străinătate, 11% caută programe de studiu doar în România, iar 52% vor să studieze în străinătate, dar acceptă ideea de a studia în România dacă găsesc un program de studiu potrivit.Destinațiile de studiu preferate sunt Marea Britanie, Danemarca, USA, Germania și Olanda

Aceleaşi statistici realizate de cel mai mare târg de universități din Europa de Sud şi de Est, ne arată că Marea Britanie este de departe prima opțiune în rândul celor care doresc să urmeze un program de licență, masterat sau MBA în străinătate. Peste 62% dintre participanții de la târg și-au manifestat interesul de aplica la o universitate britanică, fiind apoi urmată de Statele Unite ale Americii (42%), Danemarca (32%), Germania (32%), Olanda (31%), Norvegia (22%) și Elveția (19%)*.

Împrumuturi și surse de finanțare pentru studenții români
Sistemul academic din străinătate oferă surse de finanțare sau împrumuturi guvernamentale, care să acopere o parte din cheltuieli sau taxa de școlarizare. De exemplu, cei care optează pentru un program de licență sau de masterat în Marea Britanie pot obține un împrumut guvernamental, care asigură integral taxa pe parcursul anilor de studiu. Rambursarea ambelor împrumuturi se face în condiții foarte avantajoase pentru absolvenți și doar în momentul în care sunt angajați și câștigă un anumit venit anual. Aceștia vor rambursa doar o fracțiune din venitul lor ce depășește acel prag de venit minim anual.

Similar, un astfel de împrumut este pus la dispoziție studenților în Olanda, unde taxa de școlarizare este de aproximativ 2.000 EURO/an. În alte țări, tinerii nu au nevoie de accesarea unui împrumut, deoarece studiile sunt gratuite (Suedia, Danemarca) sau percept taxe minime (Germania, Franța).

Un număr record de universităţi ajung în România pe 7 și 8 octombrie
Pe 7 și 8 octombrie, peste 120 de universități revin în România în cadrul RIUF- The Romanian International University Fair, care va avea loc la Sala Palatului din București. Ajuns la cea de-a XXI-a ediție, RIUF pune față în față profesorii și recrutorii universităților cu tinerii care doresc să devină studenți internaționali. Reprezentanți ai mediului academic din Olanda, Franța, Austria, Germania, România, Spania, SUA, UK, Danemarca și Elveția vor fi prezenți în cele două zile de eveniment, pentru a promova ofertele educaționale ale universităților. Pentru a participa la RIUF, cei interesați sunt încurajați să intre pe www.riuf.ro și să completeze formularul de înregistrare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
Henry Clark
AtenÅ£ie, SolicitaÈi un împrumut rapid, sigur Èi convenabil pentru a achita facturile, împrumutul Xmas, creditul ipotecar, împrumutul de consolidare Èi pentru a începe o nouÄ afacere sau pentru a vÄ refinanÈa proiectele la o ratÄ a dobânzii mai micÄ de 3%. ContactaÈi-ne astÄzi prin intermediul: HENRYCLARK003@GMAIL.COM cu suma împrumutului necesarÄ. Suntem creditori, înscriÈi Èi creditori legali Èi vÄ vom servi mai bine !. Ne puteÈi contacta astÄzi dacÄ sunteÈi interesat sÄ obÈineÈi acest împrumut, contactaÈi-ne pentru mai multe informaÈii despre procesul de împrumut, proces cum ar fi condiÈiile de împrumut Èi cum va fi transferat împrumutul. Avem nevoie de rÄspunsul dvs. urgent dacÄ sunteÈi interesat Èi nu veÈi regreta. NOTÄ: Toate rÄspunsurile trebuie transmise la: HENRYCLARK003@GMAIL.COM MulÈumesc!
21 Septembrie 2017, 08:17:58
OLIVIA DANIEL
Buna, Sunt doamna Olivia Daniel, Ai nevoie de un împrumut de urgenÈÄ pentru a-Èi plÄti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-Èi îmbunÄtÄÈi afacerea? AveÈi nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecÄ sau în alte scopuri? AÈi fost respins de bÄnci Èi de alte instituÈii financiare? Nu cÄutaÈi mai mult pentru cÄ suntem aici pentru a vÄ face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordÄm împrumuturi companiilor, entitÄÈilor private Èi persoanelor fizice la o ratÄ a dobânzii scÄzutÄ Èi accesibilÄ de 2% pentru o perioadÄ fixÄ de 1-20 ani Èi o perioadÄ de graÈie de Èase luni înainte de începerea ratei lunare. Ne puteÈi contacta prin e-mail prin: (oliviadaniel93@gmail.com)
21 Septembrie 2017, 11:52:08
SARAH MICHAEL
CÄutaÈi un împrumut autentic? SunteÈi în locul potrivit pentru soluÈiile dvs. de împrumut chiar aici! "AVANT CREDIT" oferÄ Ã®mprumuturi companiilor Èi persoanelor fizice la o ratÄ a dobânzii scÄzutÄ Èi accesibilÄ de 2%. AcordÄm o sumÄ maximÄ de 500.000.000,00 în urmÄtoarea monedÄ: Dolari SUA, Euro Èi Marii Britanii Mari. VÄ rugÄm sÄ ne contactaÈi prin e-mail prin intermediul (sarahmichael385@gmail.com) DATE APLICABILE 1) Numele complet: 2) Èara: 3) Adresa: 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilÄ: 7) Ocupatia: 8) NumÄr de telefon: 9) PoziÈia actualÄ Ã®n locul locului de muncÄ: 10) Venit lunar: 11) Suma împrumutului necesarÄ: 12) Durata împrumutului: 13) Scopul împrumutului: 14) Religia: 15) AÈi aplicat înainte: 16) Data naÈterii: MulÈumesc.
22 Septembrie 2017, 08:23:03
Mrs QUEEN OWEN
"BINE ATI VENIT LA" FONDUL DE ÃMPRUMUT AL ACCESULUI "" Numele meu este doamna QUEEN OWEN, C.E.O de la "ACCESS LOAN FIRM" Un creditor de împrumut care oferÄ oportunitÄÈi de viaÈÄ pentru împrumuturi. AveÈi nevoie de un împrumut de urgenÈÄ pentru a vÄ achita datoriile sau aveÈi nevoie de un împrumut pentru a vÄ Ã®mbunÄtÄÈi afacerea? din împrumutul de împrumut garantat în împrumut. Nu te uita mai mult pentru cÄ suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru din trecut! acordÄm împrumuturi companiilor, entitÄÈilor private Èi persoanelor de încredere la o ratÄ a dobânzii scÄzutÄ Èi accesibilÄ Èi o perioadÄ de graÈie de Èase luni înainte de începerea rambursÄrii ratei lunare a împrumutului. (Queenowen9@gmail.com) AveÈi nevoie de un împrumut de urgenÈÄ? EÈti în datorii? AveÈi un credit rÄu? aÈi fost negat de bÄnci? aveÈi nevoie de un împrumut pentru a vÄ Ã®ncepe propria afacere? contactaÈi-ne astÄzi prin e-mail la: Doamna QUEEN OWEN (queenowen9@gmail.com) Biroul de Èef: (accessloansfirm@gmail.com WORDPRESS: (accesslaonsfirmcom.wordpress.com) Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi pentru afaceri, cât Èi credite personale pe termen scurt Èi lung pe care le-aÈi ales cu o ratÄ a dobânzii redusÄ de 2% pe an pentru persoane fizice Èi companii. Debitorul nostru este rapid Èi fiabil, se aplicÄ astÄzi Èi primeÈte rÄspunsul imediat. împrumuturile sunt garantate, garantate 100%, iar clienÈii sunt asiguraÈi cu o garanÈie maximÄ. Pentru mai multe informaÈii, contactaÈi-ne prin adresa noastrÄ de e-mail: (queenowen9@gmail.com) Èi obÈineÈi împrumutul dvs. astÄzi. E-mail: (QUEENOWEN9@GMAIL.COM) Doamna QUEEN OWEN (MD / CEO "ACCESS LOAN FIRM") MulÈumesc
23 Septembrie 2017, 09:49:54
PergoCF@gmail.com
Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com
28 Septembrie 2017, 10:22:01
Mrs. Ceren
Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com
04 Octombrie 2017, 06:13:25
OCEANICFINANCE
aveÈi nevoie de un împrumut autentic în scopuri de afaceri sau de a vÄ plÄti datoria de contact Dl Kellie Wilson acum pentru credite autentice prin e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com sau 1 (267) 725-7570
14 Octombrie 2017, 02:03:55
Paskolos pasiulymas
Oferta de imprumut SunteÈi informat cÄ FundaÈia Miotti Stefano acordÄ Ã®n prezent împrumuturi persoanelor fizice, companiilor Èi organismului de cooperare cu rate ale dobânzii la 1% la preÈuri accesibile. Ne putem permite sÄ vÄ dÄm creditul Èi acest împrumut vÄ va ajuta mult în viaÈa voastrÄ. Oferim clienÈilor noÈtri un serviciu bun SunteÈi în dificultate financiarÄ sau specificaÈi? AÈi fost vreodatÄ refuzat de bÄnci sau doriÈi sÄ vÄ soluÈionaÈi datoriile pentru a vÄ plÄti factura o datÄ pentru totdeauna, aveÈi nevoie de bani pentru a vÄ stabili afacerea. IatÄ ocazia pe care nu o puteÈi pierde niciodatÄ. Aici o mare oportunitate în care puteÈi obÈine împrumutul dvs. mai repede Èi mai uÈor, vÄ puteÈi construi visul propriu, proprietarul unei afaceri independente Èi personal deveniÈi un antreprenor. Pentru mai multe informaÈii, vÄ rugÄm sÄ ne vizitaÈi la Miotti Stefano LOANS FOUNDATION prin e-mail la Miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com informaÈii de contact de mai sus. VÄ garantÄm un serviciu transparent Èi eficient. Te pot ajuta cu un împrumut. SunteÈi obligat sÄ furnizaÈi urmÄtoarele informaÈii pentru a ne permite sÄ continuÄm cu împrumutul dumneavoastrÄ. Numele tÄu complet..... Suma împrumutului necesarÄ ....... Coountry dvs. ....... Venitul dvs. lunar OcupaÈia .......... Sex ........ VârstÄ....... Adresa..... Rata de rambursare ....... Numar de telefon .......... ContactaÈi-ne astÄzi prin e-mail (miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com) ÃÈi permit sÄ-Èi dau acest împrumut MulÈumesc Domnul Miotti Stefano
07 Noiembrie 2017, 08:35:46
Paskolos pasiūlymas
Oferta de imprumut SunteÈi informat cÄ FundaÈia Miotti Stefano acordÄ Ã®n prezent împrumuturi persoanelor fizice, companiilor Èi organismului de cooperare cu rate ale dobânzii la 1% la preÈuri accesibile. Ne putem permite sÄ vÄ dÄm creditul Èi acest împrumut vÄ va ajuta mult în viaÈa voastrÄ. Oferim clienÈilor noÈtri un serviciu bun SunteÈi în dificultate financiarÄ sau specificaÈi? AÈi fost vreodatÄ refuzat de bÄnci sau doriÈi sÄ vÄ soluÈionaÈi datoriile pentru a vÄ plÄti factura o datÄ pentru totdeauna, aveÈi nevoie de bani pentru a vÄ stabili afacerea. IatÄ ocazia pe care nu o puteÈi pierde niciodatÄ. Aici o mare oportunitate în care puteÈi obÈine împrumutul dvs. mai repede Èi mai uÈor, vÄ puteÈi construi visul propriu, proprietarul unei afaceri independente Èi personal deveniÈi un antreprenor. Pentru mai multe informaÈii, vÄ rugÄm sÄ ne vizitaÈi la Miotti Stefano LOANS FOUNDATION prin e-mail la Miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com informaÈii de contact de mai sus. VÄ garantÄm un serviciu transparent Èi eficient. Te pot ajuta cu un împrumut. SunteÈi obligat sÄ furnizaÈi urmÄtoarele informaÈii pentru a ne permite sÄ continuÄm cu împrumutul dumneavoastrÄ. Numele tÄu complet..... Suma împrumutului necesarÄ ....... Coountry dvs. ....... Venitul dvs. lunar OcupaÈia .......... Sex ........ VârstÄ....... Adresa..... Rata de rambursare ....... Numar de telefon .......... ContactaÈi-ne astÄzi prin e-mail (miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com) ÃÈi permit sÄ-Èi dau acest împrumut MulÈumesc Domnul Miotti Stefano
07 Noiembrie 2017, 08:37:55
MÄrturie ... OfertÄ de împrumut
MÄrturie ... OfertÄ de împrumut MÄrturie "" Nu trebuie sÄ pierdeÈi aceastÄ ocazie [MÄ numesc doamna Sandra Kate. Locuiesc în Canada Èi sunt fericitÄ astÄzi? Èi i-am spus eu cÄ orice creditor care-mi salveazÄ familia din situaÈia noastrÄ precarÄ, o voi îndruma pe orice persoanÄ cÄutând împrumut, mi-a dat fericire pentru mine Èi familia mea. Aveam nevoie de un împrumut de 50.000 de dolari pentru începeÈi viaÈa mea din nou, deoarece sunt un singur om cu 3 copii. Am cÄutat un împrumut pentru a-mi rezolva datoriile pentru ultimele trei luni, tot ce-am întâlnit scamat Èi mi-a luat banii pânÄ când am întâlnit în sfârÈit un Dumnezeu trimis Creditorului. Nu m-am gandit niciodata ca exista creditori autentici de credite pe internet, dar spre cea mai mare surpriza mea am luat imprumutul meu fara a pierde mult timp. Am intalnit acest sincer si DUMNEZEUL se tem de creditorul de credite pentru om care ma ajuta cu un imprumut de 50.000 dolari SUA. El este un DUMNEZEU care se tem de om, dacÄ aveÈi nevoie de împrumut pentru a vÄ rezolva problemele Èi veÈi plÄti împrumutul, vÄ rog contactaÈi-i sÄ-i spuneÈi cÄ este doamna Sandra Kate care te referÄ la el. ContactaÈi dl Miotti Stefano, prin e-mail: (miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com)
07 Noiembrie 2017, 08:39:06
MÄrturie ... OfertÄ de împrumut
MÄrturie ... OfertÄ de împrumut MÄrturie "" Nu trebuie sÄ pierdeÈi aceastÄ ocazie [MÄ numesc doamna Sandra Kate. Locuiesc în Canada Èi sunt fericitÄ astÄzi? Èi i-am spus eu cÄ orice creditor care-mi salveazÄ familia din situaÈia noastrÄ precarÄ, o voi îndruma pe orice persoanÄ cÄutând împrumut, mi-a dat fericire pentru mine Èi familia mea. Aveam nevoie de un împrumut de 50.000 de dolari pentru începeÈi viaÈa mea din nou, deoarece sunt un singur om cu 3 copii. Am cÄutat un împrumut pentru a-mi rezolva datoriile pentru ultimele trei luni, tot ce-am întâlnit scamat Èi mi-a luat banii pânÄ când am întâlnit în sfârÈit un Dumnezeu trimis Creditorului. Nu m-am gandit niciodata ca exista creditori autentici de credite pe internet, dar spre cea mai mare surpriza mea am luat imprumutul meu fara a pierde mult timp. Am intalnit acest sincer si DUMNEZEUL se tem de creditorul de credite pentru om care ma ajuta cu un imprumut de 50.000 dolari SUA. El este un DUMNEZEU care se tem de om, dacÄ aveÈi nevoie de împrumut pentru a vÄ rezolva problemele Èi veÈi plÄti împrumutul, vÄ rog contactaÈi-i sÄ-i spuneÈi cÄ este doamna Sandra Kate care te referÄ la el. ContactaÈi dl Miotti Stefano, prin e-mail: (miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com)
07 Noiembrie 2017, 08:40:29
Testimony-- Loan offer
Testimony-- Loan offer Testimony"" You should not miss this opportunity [My name is Mrs. Sandra Kate. I live in Canada and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family.I was in need of a loan of $50,000.00 to start my life all over again as i am a single Man with 3 kids. I have been searching for a loan to settle my debts for the past three months all I met scammed and took my money until I finally met a God sent Lender. I never thought that there are still genuine loan lenders on the internet but to my greatest surprise i got my loan without wasting much time.I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $50,000.00 Canada Dollar. He is a GOD fearing man, if you are in need of loan to solve your problems and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs.Sandra Kate that refer you to him. Contact Mr. Miotti Stefano, via email: (miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com)
07 Noiembrie 2017, 08:42:19
Testimony-- Loan offer
Testimony-- Loan offer Testimony"" You should not miss this opportunity [My name is Mrs. Sandra Kate. I live in Canada and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family.I was in need of a loan of $50,000.00 to start my life all over again as i am a single Man with 3 kids. I have been searching for a loan to settle my debts for the past three months all I met scammed and took my money until I finally met a God sent Lender. I never thought that there are still genuine loan lenders on the internet but to my greatest surprise i got my loan without wasting much time.I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $50,000.00 Canada Dollar. He is a GOD fearing man, if you are in need of loan to solve your problems and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs.Sandra Kate that refer you to him. Contact Mr. Miotti Stefano, via email: (miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com)
07 Noiembrie 2017, 08:43:07
Paskolos pasiūlymas
Paskolos pasiulymas Jums pranešta, kad Pinto Jolandos fondas šiuo metu teikia paskolas asmenims, imonems ir bendradarbiavimo organizacijai, turintiems prieinama 1% palukanu norma. Mes galime sau leisti jums paskola ir ši paskola pades jums daug savo gyvenime. Mes teikiame gera aptarnavima savo klientams Ar esate finansiniu problemu ar nurodykite? Ar jus kada nors buvo atmesti bankai ar norite atsiskaityti už savo skolas, kad sumoketumete savo saskaita viena karta ir visiems laikams, jums reikia pinigu, kad galetumete isteigti savo versla. Cia ateisite proga, kurios niekada negalesite praleisti. Cia puiki galimybe, kai jus galite gauti paskola greiciau ir lengviau, galite sukurti savo svajone nepriklausomo verslo savininkui ir asmeniškai tapti verslininku. Noredami gauti daugiau informacijos, prašome aplankyti mus Pinto Jolanda LOANS FOUNDATION el. Paštu pintojolanda.microloan@outlook.com aukšciau. Mes garantuojame jums skaidria ir efektyvia paslauga. Aš galiu jums padeti su paskola. Turite pateikti šia informacija, kad galetume toliau vykdyti paskola. Jusu vardas ir pavarde..... Reikalinga paskolos suma ....... Tavo bendruomene ....... Jusu menesines pajamos Okupacija .......... Seksas ........ Amžius ....... Adresas ..... Atlyginti trukme ....... Telefono numeris .......... Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu (pintojolanda.microloan@outlook.com) Mes galime sau leisti jums šia paskola Aciu P. Pinto Jolanda MD
07 Noiembrie 2017, 08:43:54
Loan offer
Loan offer You are informed that Mr Jame Hook Foundation is currently giving out loans to individuals, companies and co-operation body with affordable 1% interest rates. We can afford to give you the loan and this loan will help you alot in your life. We render a good service to our customers You are in financial trouble or specify? Have you ever been turned down by banks or want to settle your debts to pay your bill once and for all, you need money to establish your business.Here come opportunity you can never miss. Here a great opportunity where you can get your loan faster and easy, you can build your own dream the owner of an independent business and personal become an entrepreneur. For more information, please visit us at Mr Jame Hook LOANS FOUNDATION via email at jame_financialloanfirm2@hotmail.com contact information above. We guarantee you a transparent and efficient service. I can help you with a loan. You are required to provide the following information to enable us proceed with your loan. Your full name..... Loan amount needed....... Your coountry....... Your monthly income Occupation .......... Sex ........ Age....... Address..... Pay back duration....... Phone number .......... Contact us today via email (jame_financialloanfirm2@hotmail.com ) We can afford to give you this loan Thank you Mr Jame Hook MD
07 Noiembrie 2017, 08:44:55
Angga
Sveiki visi, AÅ¡ esu privatus skolintojas, aÅ¡ siÅ«lau paskolÄ 2 proc. Tai yra teisÄta bendrovÄ, turinti garbÄ ir skirtumÄ. Mes esame pasiruoÅ¡Ä padÄti jums iÅ¡sprÄsti bet kokiÄ finansinÄ problemÄ, kuriÄ esame, mes siÅ«lome visas paskolos rÅ«Å¡is, taigi, jei jus domina paskolos pasiÅ«lymas PraÅ¡ome susisiekti su mumis elektroniniu paÅ¡tu: (anggadiman1@gmail.com) Taip pat pateikite iÅ¡samiÄ informacijÄ, kad galÄtume nedelsdami pradÄti paskolÄ. Vardas: Reikalinga suma: TrukmÄ: Å alis: Paskolos tikslas: MÄnesinÄs pajamos: Telefono numeris: Susisiekite su mumis, pateikdami anksÄiau pateiktÄ informacijÄ apie mÅ«sų el. LaiÅ¡kÄ: anggadiman1@gmail.com Pagarbiai jums visiems.
12 Noiembrie 2017, 09:13:57
Angga
Sveiki visi, AÅ¡ esu privatus skolintojas, aÅ¡ siÅ«lau paskolÄ 2 proc. Tai yra teisÄta bendrovÄ, turinti garbÄ ir skirtumÄ. Mes esame pasiruoÅ¡Ä padÄti jums iÅ¡sprÄsti bet kokiÄ finansinÄ problemÄ, kuriÄ esame, mes siÅ«lome visas paskolos rÅ«Å¡is, taigi, jei jus domina paskolos pasiÅ«lymas PraÅ¡ome susisiekti su mumis elektroniniu paÅ¡tu: (anggadiman1@gmail.com) Taip pat pateikite iÅ¡samiÄ informacijÄ, kad galÄtume nedelsdami pradÄti paskolÄ. Vardas: Reikalinga suma: TrukmÄ: Å alis: Paskolos tikslas: MÄnesinÄs pajamos: Telefono numeris: Susisiekite su mumis, pateikdami anksÄiau pateiktÄ informacijÄ apie mÅ«sų el. LaiÅ¡kÄ: anggadiman1@gmail.com Pagarbiai jums visiems.
12 Noiembrie 2017, 09:16:18
Mrs.Emilia Fedorcakova
Getting a legitimate loan have always been a huge problem To clients who have financial problem and need solution to it. The issue of credit and collateral are something that clients are always worried about when seeking a loan from a legitimate lender. But.. we have made that difference in the lending industry. We can arrange for a loan from the range of $5,500. to $500,000.as low as 1% interest Kindly respond immediately to this email: bdsfn.com@gmail.com Email : bdsfn.com@gmail.com Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Our Services Include the Following Debt Consolidation cond Mortgage Business Loans Personal Loans Family loan International Loans Loan for any kinds E.T.C No social security and no credit check, 100% Guarantee. All you have to do is let us know exactly what you want and we will surely make your dream come true. (LEND UP LOAN ). says YES when your banks say NO. Lastly, we fund small scale loan firm, intermediaries, small scale financial institutions for we have unlimited capital. For further details to go about procuring a loan contact us, Kindly respond immediately to this email: bdsfn.com@gmail.com Email : bdsfn.com@gmail.com Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Best Regards. Mrs.Emilia Fedorcakova
14 Noiembrie 2017, 05:19:45
ROXANA PETERS
AtenÈie! ÃnscrieÈi-vÄ pentru un credit rapid, sigur Èi convenabil pentru împrumuturile de CrÄciun, credite ipotecare, împrumuturi de consolidare a ofertelor pentru a începe un nou loc de muncÄ sau pentru a vÄ reface finanÈarea la o ratÄ acceptabilÄ de 2%. ContactaÈi-ne astÄzi prin intermediul: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM. Suntem creditori legali Èi legali Èi vÄ vom servi mai bine! Ne puteÈi contacta astÄzi dacÄ sunteÈi interesat în obÈinerea unui împrumut, contactaÈi-ne pentru mai multe informaÈii despre procesul de creditare, cum ar fi termenii de împrumut Èi metoda de transfer al împrumuturilor. AÈteptÄm rÄspunsul dvs. dacÄ sunteÈi interesat Èi nu veÈi regreta. NOTÄ: Ne puteÈi contacta prin e-mail: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM MulÈumesc!
04 Decembrie 2017, 11:27:05
PergoCF@gmail.com
Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com
09 Aprilie 2018, 08:41:32
DrSebiSolutionCenter@gmail.com
SOLUTION TO ALL KINDS OF PROBLEMS HERPES REAL CURE !!!!!!! DR SEBI SOLUTION CENTER ( DrSebiSolutionCenter@gmail.com ) GET ALL CURE AND REMEDY TO ALL KIND OF SICKNESS YOU MIGHT HAVE BEEN SUFFERING FROM AND ALSO SPECIALISES IN THE FOLLOWING: - Urgent Effective Love Spell - Save You Marriage Fast - If You Want Your Ex-Back - If You Always Have Bad Dreams. - You Want To Be Promoted In Your Office - If Your Work Refuse To Pay You - You Want Women/Men To Run After You - If You Want A Child. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: DrSebiSolutionCenter@gmail.com ( DrSebi@solution4u.com )
09 Aprilie 2018, 08:42:48
Mrs Christy Walton
Eu sunt doamna Christy Walton de finanÈe Am acorda împrumuturi companiilor Èi persoanelor fizice cu o ratÄ a dobânzii rezonabilÄ doar pentru a ajuta pe cei care au nevoie de orice probleme financiare etc, dacÄ sunteÈi interesat puteÈi ajunge la noi pe acest e-mail: (christywalton355@gmail.com) Ai încerca sÄ obÈinÄ vreun fel de împrumut? AplicaÈi acum la doamna Christy Walton Finance/Do you need a loan if yes email us at : christywalton355@gmail.com
12 Iunie 2018, 04:25:59
Mrs Christy Walton
Eu sunt doamna Christy Walton de finanÈe Am acorda împrumuturi companiilor Èi persoanelor fizice cu o ratÄ a dobânzii rezonabilÄ doar pentru a ajuta pe cei care au nevoie de orice probleme financiare etc, dacÄ sunteÈi interesat puteÈi ajunge la noi pe acest e-mail: (christywalton355@gmail.com) Ai încerca sÄ obÈinÄ vreun fel de împrumut? AplicaÈi acum la doamna Christy Walton Finance/Do you need a loan if yes email us at : christywalton355@gmail.com
12 Iunie 2018, 04:30:48
Diana Dorin
Marturie despre cum a fost transformata via?a mea (betty.mabel227@gmail.com) Buna prieteni!!! Numele meu este Diana Dorin. Vreau sa depun marturie despre creditorul creditor bun care mi-a aratat lumina dupa ce a fost scamat de doi creditori interna?ionali interna?ionali, to?i promiteau sa-mi dea un împrumut dupa ce m-au facut sa platesc multe taxe care nu au dat na?tere ?i nu au avut nici un rezultat pozitiv. mi-am pierdut greu câ?tigul de bani ?i a fost un total de 8.000 euro. Ãntr-o zi, când navighez prin internet, m-am înfuriat când am întâlnit o femeie care a fost scamata ?i în cele din urma a fost legata de o companie de împrumuturi legitime, numita Betty Mabel Financial Loan Service ?i e-mail (betty.mabel227@gmail.com) în cele din urma a primit împrumutul, a?a ca am decis sa contactez aceea?i companie de împrumut ?i apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 2 creditori diferi?i care nu au facut altceva decât sa-mi dea mai multa durere. Explicam companiei prin po?ta ?i tot ce mi-au spus era sa nu plâng mai mult pentru ca îmi voi lua împrumutul în compania lor ?i, de asemenea, am facut alegerea potrivita de contactare a acestora. am completat formularul de împrumut ?i am procedat cu tot ce mi-a fost cerut, iar la ?ocul meu am primit o suma de împrumut de 65.000,00 Euro de catre aceasta mare companie (Betty Mabel Financial Loan Service) administrata de doamna Betty Mabel Dumnezeu temându-se de femeie ?i aici am astazi fericit pentru ca aceasta companie mi-a dat un împrumut, a?a ca am facut un juramânt pentru sine ca voi continua sa depun marturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Ave?i nevoie de un împrumut de urgen?a? cu amabilitate ?i rapiditate de contact Aceasta companie minunata acum pentru împrumutul dvs. prin e-mail: (betty.mabel227@gmail.com), ea este cam îndurerata. Mult noroc
18 Iunie 2018, 01:07:17
Austin Roland
MASURAREA CÃND AU FACUT ÃMPRUMUTUL DE CATRE O COMPANIE DE ÃMPRUMUT REDUS (R.M.L.C) Buna prieteni!!! Numele meu este Austin Roland. Vreau sa depun marturie despre împrumutul de împrumut bun, care mi-a aratat lumina dupa ce a fost scamat de 5 creditori interna?ionali interna?ionali, to?i promit sa-mi dea un împrumut dupa ce m-au platit multe taxe care nu dau nimic ?i nu au avut nici un rezultat pozitiv. mi-am pierdut greu câ?tigul de bani ?i a fost un total de 17,000.00Euro. Ãntr-o zi, când navighez prin internet, m-am uitat frustrat atunci când am dat peste o femeie care a fost scamata ?i în cele din urma a fost legata de o companie legit-împrumut numita Betty Mabel Loan Service ?i e-mail (betty.mabel227@gmail.com) i-am luat împrumutul, a?a ca am decis sa contactez aceea?i companie de împrumut ?i apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 5 creditori diferi?i care nu au facut altceva decât sa-mi dea mai multa durere. Explicam companiei prin po?ta ?i tot ce mi-au spus era sa nu plâng mai mult pentru ca îmi voi lua împrumutul în compania lor ?i, de asemenea, am facut alegerea potrivita de contactare a acestora. am completat formularul de împrumut ?i am procedat cu tot ce mi-a fost cerut, iar la ?ocul meu am primit o suma de împrumut de 250.000,00 Euro de aceasta mare companie (Betty Mabel Loan Service) administrata de doamna Betty Mabel, o femeie temându- am astazi fericit pentru ca aceasta companie mi-a dat un împrumut, a?a ca am facut un juramânt pentru sine ca voi continua sa depun marturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Ave?i nevoie de un împrumut de urgen?a? felicitari ?i contacte rapide Aceasta mare companie acum pentru împrumutul dvs. prin e-mail: betty.mabel227@gmail.com ea este cam îndurerata. eu ramân David Leonel ........
18 Iunie 2018, 01:14:08