Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Intrarom primește Diploma de Excelență - Recunoașterea implicării constante a companiei īn dezvoltarea comunităților creativ-inteligente

24 Octombrie 2017



Bucuresti, 24 Octombrie 2017 - Intrarom, filiala romaneasca a Intracom Telecom, a anuntat astazi ca a primit Diploma de Excelenta la Gala Smart City Industry Awards, organizata de Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate (ARMS).

Intrarom a primit Diploma de Excelență pentru promovarea și susținerea constantă a conceptului de comunitate inteligentă. Evenimentul recunoaște implicarea și eforturile depuse de factorii de decizie, organismele guvernamentale și companiile pentru dezvoltarea comunităților inteligent-creative.



George Roussos, CEO al Intrarom, a declarat: "Suntem onorați să primim acest premiu, deoarece recunoaște abordarea holistică a conceptul Smart City de catre compania noastra. Oferta noastra abordeaza aspectele critice ale mediului urban intr-o maniera cuprinzatoare prin utilizarea, printre altele, a echipamentelor de conectivitate de mare capacitate fabricate 100% in baza de productie Intrarom din Bucuresti. Așteptăm cu nerăbdare să contribuim cu ofertele și expertiza noastră în proiecte similare pe piața românească ", a adăugat el.

Despre Intrarom
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 270 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite