Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

INCAS, partener strategic pentru industria aeronautică şi aerospaţială europeană

26 Octombrie 2017




INCAS va fi prezent în octombrie şi la alte evenimente mondiale de prim rang…
În SUA va avea loc noua reuniune a STAI (Supersonic Tunnel Association International), unde, pentru prima dată pe plan mondial, se încearcă realizarea unui proiect comun la nivelul tunelelor supersonice. Tehnologic va fi un concept cu totul diferit faţă de ce ne-am imaginat vreodată, fără graniţe, fără bariere internaţionale, deşi entităţile membre sunt implicate în tot felul de programe şi strategii.
La sfârşitul lunii vom participa în Africa de Sud la Forumul Mondial al Aviaţiei (IFAR) şi vom lua pulsul unei noi dimensiuni strategice. Marile puteri gândesc un model nou de cooperare industrială, care să se regăsească în produse fără a avea în spate competitivitatea ca motor principal. Concepte precum Safety sau Digitalisation, asociate tehnologiilor de la bordul viitoarelor aeronave, deschid potenţialul de cooperare mondială către un context transindustrial. Ne-am dori ca Forumul să determine un acord tehnologic de participare la realizarea X-PLANE, un concept de avion de mare viteză pentru uz civil, care să antreneze un efort mondial comun, la care să participe, de ce nu, şi INCAS.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Anita Gerard
împrumut! împrumut!! împrumut!!! Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, credite ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut. Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut
11 Noiembrie 2017, 02:17:55