Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

O noua presa digitala pentru productia de etichete de la Konica Minolta

02 Noiembrie 2017



Konica Minolta a lansat noua presă digitală pe bază de toner pentru producția de etichete, AccurioLabel 190, dezvoltată și fabricată în colaborare cu compania daneză Grafisk Maskinfabrik (GM) pentru piața din Europa. După doar o săptămână de la Labelexpo, producția de derulatoare de etichete GM se apropie de capacitatea maximă, iar Konica Minolta se implică activ pentru a identifica cele mai eficiente soluții pentru creșterea capacității de producție.



Performantul sistem AccurioLabel 190 va înlocui presa digitală bizhubC71cf, ce a fost vândută deja la peste 100 companii din întreaga lume în doar 2 ani de la lansare. Mizând pe acest succes, compania daneză Grafisk Maskinfabrik furnizează unitatea de convertire DC330 mini pentru sistemul AccurioLabel 190 - ce poate funcționa în linie cu presa digitală sau ca unitate independentă.
Presa digitală Konica Minolta AccurioLabel 190 oferă consistență remarcabilă a culorii și o rezoluție de 1200x1200 dpi similară cu cea offset. Operațiunea de pre-coating nu este necesară. Datorită sistemului de ghidare web, echipamentul este simplu de operat, iar clienții beneficiază de flexibilitate în producție, imprimare cu date variabile, de servicii și asistență tehnică la cele mai înalte standarde și pot obține, de asemenea, un profit rapid.
O altă noutate la standul de la Labelexpo a fost reprezentată de echipamentul MGI JETvarnish 3DWeb Color pentru realizarea de etichete și ambalaje, precum și de uscare a peliculei. Noul sistem întărește alianța strategică dintre MGI Digital Technology și Konica Minolta. JETvarnish 3DWeb Color produce o acoperire UV în straturi plane, texturi cu lacuri în relief 3D și efecte plane și embosate din folie. În plus, soluția completă include o stație de pregătire flexografică și un sistem de tăiere semi-rotativ pentru producție all-in-one.
Edoardo Cotichini, Team Manager Industrial Printing, Konica Minolta Business Solutions Europe, a declarat: „Reacția vizitatorilor a fost fantastică și a demonstrat că există o cerere impresionantă pe piață pentru produsele și serviciile pe care le oferim. Sistemul Konica Minolta AccurioLabel 190 a fost prezentat după o cercetare aprofundată de piață – în acest sens, am ascultat feedback-ul clienților, care ne-a ajutat, în mod fundamental, să ne conturăm ideile și modul de abordare. Labelexpo a constituit o platformă importantă pentru Konica Minolta pentru a prezenta tehnologii de ultimă generație și servicii de înaltă calitate. Nivelul de interes ridicat a demonstrat faptul că presa digitală AccurioLabel 190 va fi realmente un succes. Opțiunea de finisare în linie, precum și flexibilitatea de a funcționa off-line au fost extrem de bine primite de către participanți. În plus, după doar o săptămână de la Labelexpo, producția de derulatoare de etichete GM se apropie de capacitatea maximă, iar Konica Minolta caută cele mai eficiente soluții pentru creșterea capacității de producție.
Tehnologia digitală Konica Minolta pe bază de toner pentru producția de etichete este utilizată extensiv de către clienți din întreaga lume. Sistemele, dar și piesele și consumabilele, sunt furnizate local. În afara Europei, derulatoarele de etichete pentru sistemul Konica Minolta AccurioLabel 190 vor fi furnizate de partenerul Miyakoshi.
Presele digitale Konica Minolta pentru producția de etichete completează golul existent pe piață, în momentul actual, dintre sistemele de imprimare digitală entry level și cele high-end. Se estimează ca intrarea oficială pe piață a presei digitale AccurioLabel 190 să înceapă în luna decembrie a acestui an.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite