Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

O noua gama de imprimante matriceale Epson pentru volume mari de tiparire

13 Noiembrie 2017



Epson lansează o nouă gamă de imprimante matriceale cu nouă pini, pentru volume mari de printare, destinate industriilor în care fiabilitatea și costurile sunt esențiale, cum ar fi logistica, transportul sau domeniul financiar. De asemenea, sunt potrivite pentru utilizatorii care doresc să înlocuiască modelele pe care le au cu versiuni mai rapide și mai fiabile.

"Tehnologia matriceală Epson este matură și durabilă, așa că suntem încântați că în această etapă a ciclului său de viață am reușit să îmbunătățim atât fiabilitatea, cât și viteza echipamentelor. Există multe operațiuni pentru care imprimarea matriceală este de departe cea mai bună soluție, iar noi, ca și în cazul tehnologiei cu jet de cerneală, dorim să oferim clienților cele mai bune produse", a declarat Reggie Dubb, manager de produs pentru Epson Europe.

Noua gamă cuprinde modelul FX-890II, cu 80 de coloane, și FX-2190II, cu 136 de coloane, precum și modele pentru utilizarea în rețea. Imprimanta FX-890AII cu închidere securizată, destinată utilizării în aeroporturi și alte spații publice, va fi lansată în cursul anului 2018.
Asigurând cele mai mari viteze de imprimare de pe piață¹, de 735 caractere pe secundă la 12cpi, aceste imprimante sunt concepute pentru volume mari de printare. Epson a mobilizat toate resursele necesare pentru a crește fiabilitatea tehnologiei matriceale, îmbunătățind timpul de funcționare înainte de prima intervenție la 25.000 de ore, cu 25% mai puţin decât modelele precedente.
FX-890II are un design nou și dimensiuni reduse față de modelele anterioare, astfel că pot înlocui cu succes echipamentele existente în birou sau în depozit, fără a necesita mai mult spațiu.
FX-890II și FX890IIN sunt disponibile începând cu luna noiembrie 2017, iar modelele FX-2190II și FX2190IN vor putea fi achiziționate din februarie 2018. FX-890AII va fi lansat în 2018.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite