Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Evenimente >> Stiri si comunicate

170 de manageri si specialisti in tehnologie la Conferinta de Cloud

28 Noiembrie 2017



Compania Avaelgo a organizat recent Conferința de Cloud, primul eveniment dedicat tehnologiilor Cloud ale Microsoft, in cadrul caruia a prezentat soluții concrete și demo-uri în platforma Azure, o abordare corectă a reglementărilor GDPR, dar și scenarii de utilizare a Microsoft 365.



Interesul pentru eveniment și subiectele propuse a fost peste așteptări. Chiar am fost nevoiți să oprim înregistrările la conferință încă de săptămâna trecută. Un număr tot mai mare de IT manageri, CIO și oameni de business au început să se convingă de valoarea soluțiilor cloud, indiferent dacă vorbim de companii mari sau start-up-uri și au venit aici să afle mai multe despre beneficiile aduse de aceste tehnologii. Unii și-au îndreptat atenția spre modul în care abordăm arhitecturile hibride, în care integrăm infrastructura IT “in-house” cu puterea de scalare și securitate a cloud-ului, alții s-au uitat direct la soluții „la cheie”, cum ar fi Microsoft 365 sau aplicații din zona lor de business, pe care le găsesc disponibile în Azure Marketplace”, a spus Cristian Bârsan, Digital Transformation Evanghelist Avaelgo.
Conferința a fost structurata pe două track-uri de discuție: cel de Business, pentru manageri și persoanele cu rol de decizie din cadrul companiilor interesate să afle cum cloud-ul poate să îi ajute să își crească productivitatea, agilitatea și scalabilitatea organizației (reducând în același timp costurile) și track-ul Tehnic, destinat profesioniștilor IT interesați de demonstrații practice ale oportunităților oferite de platforma Azure.
Suntem mândri de parteneriatul cu Avaelgo și de modul în care împreună reușim să promovăm scenariile de utilizare a tehnologiilor Microsoft. Cloud-ul democratizează accesul la tehnologie, prin urmare ne dorim să susținem toate companiile prezente pe piața locală, pentru că o idee inovatoare poate permite unei afaceri de orice dimensiune să concureze cu giganții pieței, prin folosirea tehnologiei de cloud computing”, a spus Daniel Rusen – Cloud & Enterprise Lead Microsoft România.
Evenimentul a avut loc în contextul în care, potrivit unui studiu realizat de compania de analiză de date Commvault, 93% dintre companii mută deja cel puțin câteva procese de business în cloud, în timp ce majoritatea companiilor plănuiesc să migreze cu totul pe noua tehologie. În plus, 89% dintre manageri cred că până în 2020, abilitatea de a lucra cu date și cu analize de date va fi una necesară pentru a avea succes.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite