Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Private Cloud >> Stiri si comunicate

Microsoft si SAP dezvolta servicii comune pentru SAP HANA Enterprise Cloud in Azure

28 Noiembrie 2017Microsoft și SAP au anunțat că își unesc eforturile pentru a oferi clienților din segmentul enterprise o soluție de încredere pentru inovarea digitală oferind servicii comune de asistență pentru SAP HANA Enterprise Cloud în Azure.

Prin intermediul acestui parteneriat unic, cele două companii vor proiecta și vor lansa pe piață împreună soluții premium, oferind servicii comune de asistență pentru SAP HANA Enterprise Cloud în Azure și garantând astfel cea mai bună experiență pentru clienți. Astfel, clientii SAP HANA Enterprise Cloud vor putea rula SAP S/4HANA intr-un mediu cloud securizat
Demonstrându-și angajamentul asumat prin acest parteneriat, cele două companii vor implementa, de asemenea, intern, serviciile SAP găzduite de platforma cloud Microsoft Azure, pentru propriile lor activități. Microsoft si SAP vor oferi sutelor de clienți din segmentul enterprise SAP care vor adopta platforma de cloud, soluții noi, care le vor permite acestora să se dezvolte și să se adapteze mai ușor.
Acest anunț a atras susținerea unor clienți importanți precum Coca-Cola, Columbia Sports și Costco.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite