Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Productie >> Stiri si comunicate

Iridex, premiat pentru calitate în construcții

07 Decembrie 2017



Iridex Group Construcții, parte a grupului Iridex - lider în tehnologii de mediu, construcții civile și industriale, a fost premiat în cadrul Conferinței Naționale a Asociației Române a Antreprenorilor de Construcții (ARACO) pentru calitatea a două lucrări finalizate în decursul anului trecut. Festivitatea de decernare a trofeului ARACO a avut loc în data de 29 noiembrie, în cadrul profesional oferit de Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB), când prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Văcăreanu, Rector UTCB, a înmânat distincțiile ARACO.
”Trofeul Calităţii ARACO se acordă anual, în anul următor celui în care a fost finalizată lucrarea, finalizarea lucrării fiind validată prin recepția la finalizarea lucrării sau a recepției finale, într-un cadru festiv, mediatizat, cu participarea reprezentanţilor autorităţilor publice, ai organizaţiilor profesionale din România şi străinătate din domeniul sectorului de construcții, ai băncilor, reprezentanţilor presei, radioului şi televiziunii ş.a. Iridex este una dintre companiile recunoscute de către ARACO, membră ARACO, pentru calitatea lucrărilor în domeniul construcțiilor pe care juriul format din profesioniștii ARACO le-a validat”, a declarat dl. Laurențiu Plosceanu, președinte ARACO.



Trofeul a fost acordat pentru „Lucrări de construcție aferente proiectului Închidere depozit neconform Ianca și Construcţie depozit conform şi stație de sortare Ianca” din cadrul proiectului „Sistemul de management integral al deşeurilor în județul Brăila”, lucrare executată de Iridex Group Construcții, din poziția de coordonator, alături de partenerii săi Hidroconstrucția și ARGIF Proiect.


Un alt premiu ARACO primit de Iridex Group Construcții a fost acordat pentru ”Proiectare și lucrări de execuție pentru investițiile cuprinse în proiectul Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Sălaj”, executat de asocierea Hidroconstrucția - lider de asociere, Iridex Group Construcții și ARGIF Proiect.
”Adept al calității și seriozității în toate domeniile în care activează, Iridex Group are în portofoliu numeroase lucrări distinse cu acest prestigios trofeu de calitate. Recunoașterea acordată de ARACO demonstrează încă o dată faptul că Iridex Group aderă la valorile asociației”, a declarat dl. prof. univ. dr. Valentin Feodorov, directorul general al Iridex Group Construcții.
Cu prilejul evenimentului din 29 noiembrie 2017, ARACO și-a făcut cunoscute direcțiile de acțiune strategică 2018 – 2019, direcții la care Iridex Group aderă. Necesitatea readucerii sectorului de construcții în atenția autorităților naționale / regionale ca sector de importanță națională strategică este una dintre direcțiile asumate de ARACO. O altă direcție de acțiune strategică este necesitatea protejării și sprijinirii potențialului etnic și uman al societăților de construcții din România, care a reprezentat și va reprezenta în continuare un factor strategic în dezvoltarea țării.

Despre Iridex Group Construcții
Înfiinţat în urmă cu peste 25 de ani, Iridex Group are peste 700 de angajaţi şi o cifră de afaceri de circa 75 de milioane de euro. Cu acţionariat exclusiv românesc, grupul execută lucrări de infrastructură la cel mai înalt standard de calitate. Iridex Group distribuie produse necesare în lucrări de construcţii civile şi industriale în ţară şi străinătate, lucrări de îmbunătăţiri funciare, gestiunea integrată a deşeurilor, proiectare şi exploatare de depozite ecologice municipale pentru deşeuri nepericuloase. Iridex implementează proiecte de pionierat în diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabilă, instalaţii de producere de energie electrică din biogaz ş.a. Mai multe detalii la: www.iridexcons.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite