Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Kingston si Phison controlleaza peste 18 milioane de computere

13 Decembrie 2017Kingston Digital Europe a anunțat livrarea a peste 18 milioane de SSD-uri cu controllere Phison de la începutul colaborării până în prezent. Kingston și Phison Electronics Corp. colaborează de peste 10 ani pentru producția de USB-uri și, ulterior, SSD-uri.

În 2010, cele două companii au investit împreună într-o nouă entitate pentru a crea soluții încorporate cu scopul de a optimiza procesul de producție și livrare pe piață a dispozitivelor portabile. Atât Phison cât și Kingston împărtășesc și utilizează expertiza în inginerie, producție, vânzări și procurement. Kingston Solutions, Inc. a crescut exponențial de la smartphone-uri și tablete la dispozitive purtabile, sloturi și electrocasnice, cum ar fi paturile inteligente și termostatele.
În ultimii cinci ani, controllerele Phison au fost încorporate în SSD-uri Kingston, inclusiv KC1000, un SSD M.2 NVMe PCIe destinat utilizatorilor profesioniști. KC1000 este construit pentru a gestiona editarea filmelor cu rezoluție mare și pentru aplicațiile cu volum mare de date care beneficiază de soluția de latență redusă și de performanță ridicată.


DCP1000, cel mai rapid SSD NVMe PCIe din lume

La inceputul acestui an, Kingston a implementat controllerul Phison PS 5007-E7 pentru a alimenta DCP1000, cel mai rapid SSD NVMe PCIe din lume, conceput pentru mediul enterprise. DCP1000 oferă o performanță consistentă și fiabilă pentru centrele de date, fiind o soluție capabilă să elimine problemele traficului de date legate de stocare.
Suntem foarte norocoși că am avut oportunitatea de a colabora îndeaproape cu Kingston în ultimul deceniu", a declarat KS Pua, președinte și CEO al Phison. "Ne angajăm să livrăm cele mai competitive produse de ultimă generație, inclusiv soluții NVMe SSD și UFS, în linie cu poziția de lider deținută de Kingston în tehnologia NAND Flash.”
Echipele noastre de business și de ingineri din ​​Taiwan și SUA au lucrat împreună foarte eficient în ultimii ani", a declarat Valentina Vitolo, managerul FLASH Business - EMEA. "Phison aduce industriei un nivel ridicat de expertiză în cercetare și dezvoltare și expertiză pe zona de controllere. Aceste atuuri au ajutat Kingston să aducă pe piață multe soluții tehnologice bazate pe memorie flash pentru un număr mare de producători de echipamente și clienți finali."Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite