Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

ImobManager si Immoflux, inca doua solutii CRM noi integrate in Wizmo.ro

13 Decembrie 2017Wizmo.ro, platformă de anunțuri imobiliare, anunță integrarea cu soluțiile CRM ImobManager și Immoflux, proces în urma căruia toate cele peste 600 de agenţii imobiliare care utilizează aceste platforme software îşi pot lista anunţurile pe Wizmo.ro în mod automat. În perioada următoare, compania își propunesă continue procesul de atragere a CRM-urilor specializate pe segmentul imobiliar de pe piața locală, cu scopulde a reuni cât mai multe anunțuri relevante pentru cei care sunt în căutarea unei proprietăți.

Una dintre strategiile Wizmo.ro este integrarea soluțiilor CRM disponibile pe piațalocală, astfel încât utilizatorii platformei să aibă acces la o bază de anunțuri relevante, actualizate în timp real. Procesul de implementare a fost finalizat, prin urmare aceste agenții pot deja să opteze pentru promovarea proprietăților din portofoliu și pe Wizmo.ro. Odată cu integrarea ImobManager și Immoflux, platforma ajunge la un total de cinci soluții CRM integrate, după ce în ultimii doi ani a atras și sistemele Rebs, Soft Imobiliar și Justimmo.

Obiectivul nostru este simplificarea modalităților de listare a proprietăților pe Wizmo.ro, prin urmare este normal să ne concentrăm pe automatizarea proceselor de afișare a proprietăților aflate în portofoliile agențiilor imobiliare. Vom continua să integrăm și alte sisteme CRM, în vederea dezvoltării unei baze de anunțuri actualizate permanent și la îndemâna utilizatorului”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro.
În prezent, pe Wizmo sunt peste 60,000 de anunțuri imobiliare publicate, dintre acestea 90% provin din soluțiile CRM ale agențiilor partenere.Reprezentanții companiei își propun să atragă cel puțin 40% din anunțurile utilizate de către agențiile care folosesc soluțiile ImobManager și Immoflux.
Această colaborare este de bun augur și ne bucurăm că am găsit în Wizmo un partener de încredere. Împreună vom susține activitatea agențiilor imobiliare și a dezvoltatorilor rezidențiali, punând la dispoziția acestora o platformă solidă de promovare a anunţurilor”, a declarat Costina Petrescu, CEO ImobManager.
Wizmo.ro este una dintre cele mai dinamice și active platforme de profil de pe piață și suntem încântați să devenim parteneri. Ne bucurăm să-i avem alături pe specialiștii Wizmo în demersul de a oferi soluții cât mai utile și în același timp eficiente, atât pentru clienţii finali, cât şi pentru agențiile imobiliare”, a spus Lucian Bele, Co-fondator Immoflux.
Într-un mediu tot mai dinamic și tehnologizat, soluțiile CRM imobiliar cunosc o nouă etapă de evoluție. Interfețele prietenoase și elementele de acces rapid către funcțiile cheie au devenit esențiale în dezvoltarea platformelor de acest tip.
Dezvoltările tehnologice din ultima perioadă și cererea pentru accesibilitate și rapiditate în servicii reprezintă o reală provocare pentru platformele imobiliare de a se alinia la noile evoluții ale pieței. Astfel, tot mai multe CRM-uri imobiliare își îndreaptă eforturile către dezvoltarea acelor instrumente necesare activității de promovare a ofertelor într-un mod cât mai rapid și eficient. Asistăm în ultima perioadă la investiții tot mai mari în platformele imobiliare user friendly care beneficiază de funcționalități variate”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro.
Potrivit reprezentanților ImobManager, cea mai mare provocare este încercarea de a fi întotdeauna în pas cu tehnologia. Acest lucru a însemnat investiții de zeci de mii de euro, în mod repetitiv, pentru realizarea unei infrastructuri performante. În aceeași direcție, Immoflux a dezvoltat funcționalități noi, precum posibilitatea de trimitere de oferte direct prin SMS, realizarea de 3D interactiv în 24 de ore din aplicație, în care clienții potențiali să interacționeze.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite