Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Solutiile Dell EMC pentru infrastructura hiper-convergenta primesc suport PowerEdge

13 Decembrie 2017



Portofoliul Dell EMC de infrastructuri hiperconvergente (HCI) a primit un suport substanţial prin disponibilizarea appliance-urilor Dell EMC HCI pe nou proiectatele servere Dell EMC PowerEdge de generaţie 14. Cu platforma de server PowerEdge de cea mai nouă generaţie, proiectată şi optimizată pentru HCI, clienţii de toate dimensiunile se pot aştepta la performanţe mai bune şi mai predictibile, cu un grad mai ridicat de configurabilitate pentru găzduirea unei game largi de aplicaţii software mission critical pe appliance-uri Dell EMC VxRail şi XC Series.

"Clienţii care îşi transformă IT-ul recurg tot mai des la infrastructura hiperconvergentă ca la o fundaţie ideală pentru simplificarea IT-ului de azi pentru viitor", a spus Chad Sakac, preşedinte, Converged Platforms and Solutions Division, Dell EMC. "Prin intermediul infrastructurii hiperconvergente proiectate ca o infrastructură software-defined, atingerea celor mai bune performanţe şi fiabilităţi se bazează, pentru o configurare optimă, pe software bine construit cu hardware optim. Appliance-urile HCI revoluţionare, pre-integrate, testate şi validate de la Dell EMC permit clienţilor să simplifice şi să scaleze infrastructura IT, având în spate o dependenţă de încredere şi performanţe astfel încât organizaţiile să poată satisface mai uşor, din punct de vedere IT, cerinţele în creştere ale afacerii."
Conform studiului IDC, HCI reprezintă segmentul de infrastructură convergentă cu cea mai rapidă creştere, veniturile la nivel global sunt în creștere cu 48,5% de la an la an în trimestrul doi 2017 şi reprezintă acum circa 25% din totalul soluţiilor de infrastructură convergentă vândute. Studiul IDC arată că Dell EMC este numărul unu la nivel global în sisteme HCI cu o cotă de 29% din toate veniturile din cadrul acestui segment pe trimestrul doi şi o creştere a veniturilor de la an la an de 149%. Dell EMC VxRail este una din appliance-urile HCI cu cea mai mare rată de creştere la nivel mondial, ritmul rapid de adopţie din partea clienţilor a dus la creşteri de venituri de la an la an de peste 275%, ceea ce înseamnă un nivel de peste 5,7 ori mai mare decât ritmul mediu de creştere a pieţei. “Sistemele hiperconvergente constituie segmentul cu cea mai rapidă creştere de pe piaţa sistemelor convergente datorită faptului că vedem un ritm alert de adopţie în tot felul de verticale industriale, medii de lucru şi cazuri de utilizare. Simplitatea de instalare, management şi scalare a sistemelor hiperconvergente, combinată cu integrarea mai strânsă între tehnologii şi arhitecturile testate reprezintă motoare esenţiale ale acestei creşteri. În calitate de cel mai mare furnizor de sisteme convergente şi hiperconvergente, Dell EMC – care aduce pe piaţă appliance-uri HCI mai puternice şi mai flexibile – ar trebui să poată satisface cerinţele clienţilor care caută să instaleze şi mai multe fluxuri de lucru complexe pe sisteme Dell EMC.", a declarat Eric Sheppard, research director, Enterprise Storage & Converged Systems, IDC.

Dell EMC VxRail şi XC Series oferă progrese substanţiale cu serverele PowerEdge de generaţie 14
Dell EMC combină acum simplitatea, agilitatea şi scalabilitatea portofoliului HCI propriu cu puterea şi flexibilitatea serverelor de generaţie următoare, proiectate şi optimizate pentru HCI. Prin aceasta se obţin performanţe mai mari şi nivele ridicate de fiabilitate pentru satisfacerea nevoilor clienţilor pe măsură ce HCI pătrunde în centre de date esenţiale şi devine elementul de sprijin pentru rularea unei game tot mai largi de aplicaţii şi fluxuri de lucru.
Serverele Dell EMC PowerEdge de generaţie 14, bazate pe familia de procesoare scalabile Intel® Xeon® , includ 150 de cerinţe personalizate pentru stocare de date software-defined (SDS), fapt care le face optimizate pentru HCI. Aici sunt incluse suport îmbunătăţit pentru SSD-uri în instalări extinse, iniţializare mai rapidă şi management fluidizat al stocării de date, răcire îmbunătăţită a discurilor pentru fiabilitate sporită şi, opţional, interfeţe utilizator comune platformă server şi HCI pentru capabilităţi de management al sistemelor Dell EMC.
Portofoliul actualizat de appliance-uri Dell EMC HCI oferă clienţilor un acces semnificativ mai rapid către aplicaţii şi date datorită numărului mai mare de nuclee, frecvenţei mai rapide a ceasului, canalelor de memorie mai numeroase şi memoriei mai rapide, ceea ce duce la o putere de procesare de 1,7 ori mai mare şi la o lărgime de bandă internă cu până la 62% mai ridicată (3).
Appliance-urile Dell EMC HCI includ familia Dell EMC VxRail Appliance, alimentată de VMware vSAN™ şi construită în comun cu VMware, şi Dell EMC XC Series, proiectate pentru clienţii care caută posibilităţi de a opta între hipervizoarele posibile, aici incluzând Microsoft Hyper-V sau mediile multi-hipervizor. Appliance-urile HCI ajută la simplificarea întregului ciclu de viaţă prin automatizare avansată – printr-un software unicat care simplifică instalarea, managementul, scalarea, suportul şi mentenanţa – care fac lucrurile mai uşoare pentru clienţi încă de la început.

Appliance-urile Dell EMC VxRail pe servere PowerEdge de generaţie 14
Appliance-urile Dell EMC VxRail pe servere PowerEdge de generaţie 14 oferă performanţe mai bune şi mai predictibile pentru milioane de opţiuni flexibile de configurare, în scopul satisfacerii oricăror cerinţe posibile de utilizare HCI şi a nevoilor din ce în ce mai sofisticate şi mai critice ale fluxurilor de lucru în medii VMware. Clienţii appliance-urilor VxRail se pot aştepta la:
• Performanţe mai bune pentru cele mai pretenţioase aplicaţii cu până la de două ori mai multe IOPS (operaţii input/output pe secundă) şi timpi de răspuns de peste două ori mai mici
• Performanţe de mare încredere cu timpi de răspuns de nouă ori mai predictibili la nivelul de sub o milisecundă
• Opţiuni mai multe pentru instalări perfect dimensionate dispunând de milioane de configuraţii suplimentare, inclusiv mai multe opţiuni de procesor, noi SSD-uri SATA, opţiuni suplimentare de conectivitate în reţea şi mai multe extinderi GPU pentru acordul precis cu cerinţele HCI ale clienţilor fără a fi nevoie de provizionare prealabilă
• Suport NAS software-defined cu Dell EMC Isilon SD Edge pentru locaţii la distanţă sau instalări de fişiere edge-to-core, alături de replicare la distanţă VxRail, stocare de tip cloud object şi capabilităţi de administrare

Appliance-urile Dell EMC XC Series pe servere PowerEdge de generaţie 14
Appliance-urile Dell EMC XC Series pe servere PowerEdge de generaţie 14 permit perfomanţe mai bune pentru fluxuri de lucru, viteze de reţea mai mari şi noi configuraţii NVMe/SSD. Mai specific, prin intermediul noilor appliance-uri Dell EMC XC Series, clienţii se pot aştepta la:
• Perfomanţe crescute pentru fluxuri de lucru cu procesare intensivă de date datorită creşterii cu până la 50% a numărului de nuclee per aplicaţie
• Capabilitate de procesare date crescută cu până la 93% pentru fluxuri de lucru unde densitatea de stocare date reprezintă o cerinţă primară
• Instanţe extinse de utilizare în medii VDI pentru nevoi sofisticate de procesare cu o putere GPU cu până la 50% mai mare

Disponibilitate: • Appliance-urile Dell EMC VxRail pe servere Dell EMC PowerEdge de generaţie 14 vor fi disponibile la nivel general din 12 decembrie 2017 • Modelele XC640, XC740xd şi XC740 pe servere Dell EMC PowerEdge de generaţie 14 din seria Dell EMC XC Series sunt disponibile deja.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite