Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Epson prezinta o nouă gama de produse pentru ISE 2018

13 Decembrie 2017



Epson va anunța mai multe produse dedicate proiecţiilor de mari dimensiuni, pentru semnalistică sau pentru birou la Integrated Systems Europe (ISE), cel mai mare târg dedicat sistemelor audio-video din lume ce se va derula între 6 și 9 februarie 2018 la Amsterdam, în Olanda. De asemenea, va expune o selecție de videoproiectoare 3LCD cu tehnologie laser, din gama existentă, dotate cu caracteristici tehnice de top. Este vorba despre modele instalabile, pentru mediul educațional sau pentru corporaţii. La ISE va fi prezentată și cea mai recentă versiune a ochelarilor inteligenți Moverio.

La ultima ediţie a ISE am oferit multor oameni o experienţă unică graţie celor mai noi proiectoare laser și, cu acea ocazie, am câștigat premiul pentru cel mai bun stand. Această performanță este extrem de greu de depășit. Cu toate acestea, datorită noilor produse interesante pe care urmează să le anunțăm, designului standului și graficii pe care le pregătim pentru târg, sunt convins că ISE 2018 va fi un eveniment şi mai mare, mai relevant și mai promițător pentru Epson”, a declarat Neil Colquhoun, director executiv al diviziei Professional Displays la Epson Europe.
În 2017, Epson a câștigat premiul pentru cel mai bun stand de mari dimensiuni, oferit de ISE și de revista Exhibitor, precum și trei premii Best of ISE pentru videoproiectoarele laser instalabile, proiectoarele mobile compacte și ochelarii inteligenți Moverio. În acest an, Epson va prezenta oficial câteva dintre cele mai recente şi mai impresionante proiecţii de tip mapping, realizate folosind mai multe proiectoare EB-L25000U cu funcţia edge blending, pentru a aduce la viață o aventură unică, încântătoare și plină de culoare.
De asemenea, vizitatorii vor putea vedea scenarii de utilizare din lumea reală pentru videoproiectoarele din gama actuală și pentru modelele noi, cum ar fi soluțiile pentru sălile de conferințe, sălile de clasă și spaţiile dedicate expozițiilor, inclusiv cu videoproiectoarele din seriile EB-L700U și EB-L1000.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite