Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Intrarom primeste premiul “Best Industry Manufacturing”

13 Decembrie 2017



Bucharest, Romania – 13 December 2017 – Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, a anunțat astăzi că a primit premiul "Best Industry Manufacturing" în cadrul Galei Comunicatii Mobile organizate săptămâna trecută de catre publicatia „Comunicatii Mobile” in București.



Intrarom a fost premiata pentru investiția sa durabilă și susținută in producția de infrastructură de sisteme radio de înaltă capacitate, investitie ce plaseaza compania printre producătorii români de top.
"Suntem cu adevărat onorați să primim acest premiu", a declarat domnul George Roussos, CEO Intrarom, adaugand: "De la înființare, cu aproape 25 de ani în urmă, Intrarom a fost una dintre primele companii de telecomunicații din România. Astăzi, în spațiile noastre de producție din București, folosim echipamente electronice avansate și sute de profesioniști cu înaltă calificare pentru a oferi produse și soluții avansate selectate de numeroase companii din întreaga lume. Vom continua să investim în capacitatea de producție de sisteme de telecomunicații, prin utilizarea tehnologiilor inovatoare și a profesioniștilor cu cea mai inalta calificare din țară ".

Despre Intrarom
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 275 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.

Media Contacts: Magda Mischie, Intrarom
+40.21.20.40.960
magdam@intrarom.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite