Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Orange lanseaza Live Cam

16 Decembrie 2017Orange lansează în premieră Live Cam – prima cameră sub brandul Orange care filmează 360°. Live Cam transformă orice smartphone cu sistem de operare Android într-o cameră performantă care face fotografii şi clipuri video 360° în format HD.În plus, Orange Live Cam oferă utilizatorilor opțiunea de a posta instantaneu pe reţelele de socializare şi de a face live streaming pe Facebook sau Youtube. Toate acestea sunt posibile datorită celei mai extinse reţelele 4G din România oferită de Orange. Utilizatorii camerei pot să fotografieze la rezoluţie 4K, dar şi să filmeze la 360° cu rezoluţie 2K la 30 de cadre pe secundă. Toate aceste performanţe se traduc printr-o experienţă captivantă pentru utilizatori, mai ales când conţinutul este vizualizat cu ajutorul unor ochelari de realitate virtuală, cum ar fi Orange VR2.
Live Cam foloseşte un software integrat care ajută la stabilizarea imaginii, iar fotografiile şi clipurile video sunt salvate direct în memoria internă a telefonului. Camera poate fi conectată cu uşurintă la smartphone cu ajutorul adaptorului micro-USB / UBS Type C, iar aceasta va lansa automat aplicaţia dedicată Orange Live Cam. Aplicaţia oferă utilizatorilor acces la toate funcţiile camerei și o experiență de navigare facilă.
Prin lansarea Live Cam, Orange vine în întâmpinarea cererii tot mai mari pentru obiecte conectate. Astfel, această cameră face parte din cel mai mare portofoliu de obiecte conectate, în număr de peste 75, de la console PlayStation 4, la drone şi ochelari de realitate virtuală, care au scopul de a oferi consumatorilor acces la cele mai noi tehnologii şi experienţe.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite